A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #7617 A következtetést mindenképpen le tudom vonni, mert más hajókkal botok ellen sem tudtam 2 nap alatt 200ezret összelőni egyszer sem. A hajó meg a botok elleni módban is ugyanolyan, mint a random módban: ha pontos és üt, akkor emberek ellen is pontos lesz és ütni fog, ha meg fos, mint a Myogi és az Izumo, akkor az itt ugyanúgy kijön. A botok elleni játék persze könnyebb, mert a botok bénábban céloznak és kevésbé agresszívak mint az emberek, ezért adnak rá jóval kevesebb jutalmat, hiszen különben mindenki botok ellen húzná ki az ágakat, mert minek idegeskedjen idióta csapattal 15 pro ellen, ha élvezetesen, több killel, fölényesen megnyert csatákkal is lehetne haladni gyors, 7v7 meccseken... Tesztszerveren meg alig voltak, nem tudtam ember ellen játszani, egyszer 5 perc után rakott be egy 4v4 csatába...
Van olyan hajó, pl a Myogi, amit én botok elleni meccseken húzok, mert majdnem annyi xp-t kapok ott egy jó körre, mint az emberek elleni meccsen egy olyan körre, ahol vért izzadok és veszítünk. Ráadásul gyorsabban vége egy körnek (nem tart 20 percig megtalálni a gyáván bujkáló utolsó idiótát...), 20 percbe simán belefér akár 3 kör is, így arányaiban egy adott időegység alatt több xp is bejöhet, mintha szenvednék a randomban. És nem leszek idegbeteg, mivel minden körben nyerek (eddig 3 meccset buktam botok ellen, minden mást nyertem), általában több killel: Myogival 22 meccsből 22 győzelem, 18 túlélés, rendes meccsen 9 meccsből 4 győzelem, 2 túlélés. Na pl ezért játszom inkább botok ellen, nem mindegy a fíling...
Igazság szerint kötelezővé is tenném, hogy mindenki bizonyos számú meccset csak botok ellen játszhasson (nem csak annyit, amíg meglépi a kettes profilt, mert az néhány kör...) és bizonyos stat alatt nem engedném emberek közé, mert akit még a botok is folyton bedarálnak, az nem való még oda...