A Wargaming új MMO játéka
-
Egyetértek, én is az egy adott hajóval elért átlagsebzést szoktam nézni.
Illetőleg a múltkorit folytatva ismét egy érdekesség. Újabban szokásommá vált, hogy a prémium hajók tulajaira rá szoktam nézni, hogy mégis, mire költik az emberek a pénzüket. (Személy szerint van egy olyan beütésem, hogy noha arányaiban sokat játszom a WoWs-szel, mégsem tudom megindokolni az agyamnak, hogy miért szórnék ki tízezret tkp. egy 3D modellre [na jó, egy Szent Istvánon már elgondolkodnék - de őszintén, majdnem ennyiért kapok egy makett Yamato-t...], amiért már kábé kapok egy tavalyi AAA-s címet, úgyhogy az egyetlen, amire majd költeni szándékozom, a "garázshely".)
Pláne azután lett érdekes a gyerek, miután a Murmansk-kal nyílegyenesen az oldalamba csattant, azt meg el lehet felejteni, hogy én New York-kal elkezdek forgolászni, beállított tornyokkal. Az eredmény ugyanaz, mint amit - megdöbbenésemre - egyáltalán nem ritkán tapsztalok: Szinte nulla alaphajó-használat (14(!!!) ütközet összesen), viszont ellőtt legalább huszonhat és félezer forintnak megfelelő összeget prémium hajókra.
WG, ti istenverte zsenik...!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.22. 20:13:18