banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Nos, úgy látom csatahajóval leginkább a tier7-ig játszható a gém. Tier9-10 már undorító. Ott, ekkora iszonyat lassú dögökkel ilyen trágya szar pályákon, ahol méterenként van egy sziget és 2 méterenként Mount Everest nő rajtuk, nem lehet kihasználni az ágyúk erejét... A Colorado még egész jól játszható, a North Carolina már kezd szenvedni a terep miatt, a Two Bothers pályán alig tudtam lőni a kurva szigetektől. A Montanával a jeges pályát kaptam, mást nem láttam, csak a hegyeket, aztán nyakamba szakadt egy Yamato és egy Montana. A Yamatot leaprítottam, de nekem jött és ezzel sokkal több hp-ról is robbantott, ami szintén vicces... Az Iowa elmegy, de az is inkább csak a fíling miatt, hogy "hú, ez egy Iowa". Olyan mint a wotban a Tigris 2, mindenki azt akarta, bár valójában elég gyenge, főleg tier10 ellen, de vannak jó pillanatai is... Mondjuk az nem rossz, hogy 20 km-ről eltaláltam a menekülő Nagatot, pedig hosszában látszott...:) Ráadásul az árak betegek magas szinten, nem kicsit... Az amcsi csatahajó ágat toltam végig. Majd a cirkálókat is meg kéne nézni, azokkal valószínűleg több az esély...

Természetesen a nyílt óceán pályát a több mint 6 óra tesztelés alatt 1x se adta be... Egy új pálya volt, a Solomon Islands, ezen csak 4 sziget van, jó közel egymáshoz, 2 hatalmas, egy közepes, egy kicsi, de mindegyiken ott a Mount Everest, szóval igazi hajós pálya...