banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Csak sajnos olyan is van, hogy 4 km-re vagyok a célpont csatahajótól rombolóval és a saját idióta cirkálónk beúszik az útba. Nyilvánvalóan semmit nem tud csinálni a csatahajóval, amit én szét tudnék torpedózni, mert az az 1-2 sorozat amit leoszt, nem elég semmire, de arra pont jó, hogy én emiatt ne tudjak lőni, nehogy eltaláljam. Ezalatt persze engem lő mindenki, hiszen low hp, oldalt fordulva, felspotolva elég könnyű célpont vagyok... Nem egy, nem két ilyen helyzetem volt... És minden esetben az útban levő cirkálót is lezúzták utána, tehát duplán megérte, hogy akadályozott...

De többnyire valóban, a rombolónak (illetve a torpedósnak) kell figyelnie, hiszen ahhoz, hogy kilőjje a torpedókat, figyelembe kell vennie a torpedó útvonalát, tehát látnia kell, hogy lesz olyan retardált, aki bele fog menni (ahogy az előbbi példámban én is láttam és nem is lőttem). A cirkáló meg a harc hevében nyilvánvalóan nem fog még hátrafelé is nézni, én se szoktam... Közelharcot vívó hajók közé meg pláne nem illik odadurrantani 6-8 torpedót, de persze erre is van példa, mert a kill-lopás lehetősége fontosabb ugye, mint a csapatsebzés...

Aki meg már a legelején, rögtön induláskor elküldi a torpedóit a semmibe, vagy szemmel láthatóan esélytelen távolságból küldi a torpedóit (kedvencem, mikor a 7 km hatótávos kis tier3-4 rombolók szórják a tőlük is vagy 10-re levő célra...), instant kitiltás, hiszen még annyival sincs tisztában, hogy lőtáv, akkor mit várjunk egyéb téren tőle...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 14:56:22