banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Engem azért zavart a Kv1 vs Kv3. Vagy a Tigris I vs E75... Sokkal erősebb páncél, nagyobb sebzés, nagyobb átütés+látótáv. Itt is ez van, nemcsak a látótáv a probléma, hanem a nagyobb sebzés és nagyobb hp is, hiszen így ha 1v1-ben harcolsz BB-vel egy +2 tieres BB-vel, ő lő egyet, meg te is lősz egyet és mindketten találtok is, valamint átlagos sebzést kaptok mindketten, akkor is ő fog győzni mert másfélszer akkora a hp és a sebzése is mellé... De ez csak elmélet, mert nyilván nem csak 1 hajó fog lőni, illetve nyilván nem adja be mindig az átlagot...

És nagyon nem mindegy, hogy egy Kongoban ülve 2 Kongoval birkózol, vagy 2 Nagatoval, nem is szólva a +2 tieres cirkálókról, amik garantáltan kinyírják a csatahajódat, hiszen már a saját tieres cirkáló is életveszély egy BB-re... Én támogatom a saját tieres MM-et, de soha nem lesz ilyen, ahogy a Wotba se hozták be soha...

Az a szomorú, hogy az ilyen online játékokban valahogy nem tudják rendesen balanszolni a nagyvasakat. A tankosokban a nehéztankok szívnak (lassúság, vakság, td-k és artyk röhögve keresztüllövik akárhogy, nevetséges tűzgyorsaság, stb), itt meg a csatahajók: lassú mozgás, lassú töltés, lassú toronyforgás, a cirkálók tűzgyorsasága és a HE lőszerfosás ellen semmit nem lehet tenni, a CV repcsik is undorítóak, a rombolók is igen kellemetlenek, nagyon szarok a pályák is a sok kis szigettel és szűk hellyel (nyílt óceánt alig adja...), ha egyik oldalra elmész, már soha nem érsz vissza... És a tetejébe az egyetlen esélyüket, a brutális ágyúkat se tudják használni, mert a szórás és a sebzés valami vicc, a páncéljukat meg nem igazán veszem észre, hogy van, bár néha mintha lenne lepattanó azért...

Persze valahol ez érthető, hiszen ha rendesen ütnének, akkor MINDENKI kizárólag csatahajóval menne. Jó példa erre a wotos tesztszerver, ahol minden gyökér a tier10 waffentrógerrel meg az angol fv183akármi szarral nyomja gold lőszerrel, mert ezekkel lehet 1lövésezni mindent, 2000+ sebzéssel. Mindegy, hogy nem is játszik egyébként azon a vonalon, mindegy, hogy vannak új járművek berakva, ezek akkor is csak ezt nyomják. Nem tesztelnek, hanem állatkodnak. Én meg ha szeretnék megnézni egy tier5-6-7 tankot, képtelenség, mert a vérpistikék a tízesekkel ökörködnek. Az ostoba wg legalább az aranylőszert venné ki a tesztről, vagy tenne be botos üzemmódot, mint itt a hajósban van a co-op, de ennyi eszük sincs... Eh. Szóval nehéz sokmillió különböző agyi kapacitású (ejj, de finoman fogalmaztam...) játékoshoz igazítani egy játékot, el kell ismerni...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.18. 00:21:36