banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Na, lehet tippelni. Mi történik, ha nálunk egy hordozó van, és az ellenfélnél egy sincs?

Tippeljetek mielőtt elolvassátok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na, tier V-ös japán hordozóval voltam. Hiába nincs ellenséges hordozó, így enyém a légifölény, de a másik csapatban a csatahajók cirkálókkal egy csoportban mozogtak, tehát ha támadni akartam, a légvédelmük leszedte a gépeket. Ha a hajók jól együttműködnek a légvédelem nagyon hatékony. Azon izgultam, hogy közben a rombolók meg ne találjanak, így les-fel hajózgattam, lehetőleg olyan irányba, ahol nem törnek át. Na azért a támadások csak-csak sikerültek. Egy csatahajó elsüllyesztve. És...a mi hajóink meg mind elhullottak. Semmit se csináltak.
    Na ekkor már foglalták a bázisunkat, egy egy romboló elkezdett engem keresni. Sok eszük volt amúgy nekik is. Rég elfoglalhartták volna a bázist, de nagyon ki akartak nyírni. Csak nem sok volt hátra a csatából. Menekültem teljes gőzzel a romboló elől, és bombázókkal felgyújtottam, sajnos eloltotta, de annyi haszna volt, hogy nem mert közel jönni, és így nem lőtt tele torpedóval, a messziról lőtt torpedóit kikerültem. Hát sok esze volt ennek is, mondhatom. De legalább így volt időm még két csatahajóba belesebezni a saját torpedósaimmal. És..lejárt az idő. Döntetlen. Ha foglaltak volna nyernek. Ha a romobójuk közelebb jön, nyernek. Ha a csapatársaim ügyesebbek, mi nyerünk. Így döntetlen, 1 kill, olyan 9 torpedó találat, olyan 90 ezer körüli sebzés)