22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    csak neked a mai nap margójára...a 10. vereségemre :D ( én nem vagyok ezek között........ )
    komolyan kérdezem mi ennek a pszichológiája?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.01. 14:04:16
  • seepheeerd
    Akkor lenne pöpec, ha dinamikusan változtatná a röppályát a közbeeső tereptárgyakat figyelembe véve... de nem tudom hogy ez elvárható-e :)
  • StrikeFor
    jó csak azért kérdeztem,mert elég pontosak az ágyuk így is....és esetleg több DPS-t kilehetne csikarni ha nem megy annyit a lövedék a levegőben és még 3-4 sec-el gyorsabban is töltök.....fene tudja...mondjuk pénzem még nincs rá :D
  • seepheeerd
    Fő fegyverzet pontosság az ajánlott.
  • StrikeFor
    9. loss

nyílt Óceános pálya.....a két lemming train kergette egymást 1 hajót vesztettünk ott meg 2 hajó pusztult el...és miért?? MERT rajtam kívül SENKI!!!!!!!! nem akart már megint harcolni......20 percen keresztül 23 ember úgy helyezkedett,hogy még véletlen se tudjon egymásra lőni senki.....DRAW ( én meghaltam :D )

mi van itt?????? aki CBT ben játszott ilyet sosem tapasztalt! én sem! kurvajó meccsek voltak...,de ezmiez??????
  • StrikeFor
    9 perce megy a játék rajtam meg egy DD-n kívül az összes köcsög a spawn mögött nem csinál semmit....elindulok támadni /tudom,hogy szétbasznak de leszarom/ és a nyomorék csapattársak rühögnek ki mikor belémvernek 16 torpedót 2 DD ből egy Cruiserből meg a CV ből és még lőnek is rám......nézzétek meg azt a térképet...........MI A JÓSÁGOS ATYAÚRISTENNEK JÖN BE EZ JÁTSZANI!!!!!! és hogyan lehet az,hogy engem ezekkel tesz össze 8. alkalomra is????????????????? miért van az,hogy az ellenség nem egy puhapöcsű bagázs és normálisan támadnak és foglalnak,teszik a dolgukat??????????????????????? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?!??!?!?!?!?!?!?

• DantesHUN
    Mintha azt mondtad volna eladod...
  • StrikeFor
    6. LOSS......hiába jönnek ilyen körök........egyszerűen meglátják az ellenséget és mennek a másik irányba azonnal...azok meg 4-6 ágyuval szarrá lövik a menekülő majmokat

• StrikeFor
    PLUSKAST!

lövedék röppálya módosítót használsz vagy főfegyverzet pontosságot?
  • Plata
    Én azt se tudom mennyi a win ratem.De van T5 BB T5 destro,meg T5 Cv kifejlesztve,de nem megvéve.
  • _dRaxx_
    valaki játszó pajtit nem keres? lassan 60% win rate. detroyerekkel tolom. néha cirkálókkal is. destroyer lvl 5 (minikaze) meg cruiser lvl 4 (Phoenix). Ha valakinek netán felkeltettem az érdeklődését akkor vegyen fel. _dRaxx_ névvel lehet megtalálni. Ha lehet hasonló win rattel rendelkező játékos vegyen csak fel.
  • Plata
    Klánok majd akkor lesznek ha vége bétának.Szerintem.
  • seepheeerd
    Erről a fórumon írnak elég sokat...
  • seepheeerd
    Műküdik, köszi :)
  • malystryx3

Elsőre nem is rossz csatát sikerült mennem így éjjeles után. :)
    A végén 2, azaz 2db HP-m maradt :)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy itt nem lesznek klánok? Vagyis ennek a lehetősége? Itt is lehetne "hajós század" csatákat menni, és nem a random-beli: mindenki amerre lát arra megy, egyedül hagyják a csatahajókat stb.... Szóval lenne értelme az igazi stratégiának is. Nekem ez nagyon hiányzik a játékból. Meg hát ugye a replay funkció hiánya, és a gyakorló szoba is csak okosítva megy..
    Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.08.01. 09:51:01
  • Dewri
    A wotból kiindulva sajnos várható volt, hogy ha ingyen járművet osztanak, a garázshely mellet az maximum arra jó, hogy némi kreditet termeljen, mikor kapásból eladod... Ha már ilyen semmiben nem kiemelkedő kis hajót adtak nevetséges lőtávval, akkor legalább kapott volna tierlimitet, tier1-2-ben talán még lehetne bohóckodni vele. De St. Louisok és csatahajók ellen?

Ennek ellenére mégis sikerült mennem vele egy egészen jó kört, elkaptam 2 rombolót és túl is éltem a csatát, 79ezer kreditet hozott és 859 xp-t, meg is lepődtem, nem kicsit. Persze nyilvánvaló, hogy ez csak valami isteni szerencse volt...:)
  • Lokker
    Az biztos hogy adná a feelingnek. :)
  • ximix #6646
    A játékban egy ilyen szélfútta tenger nem volna utolsó, meg ha a toronyba lévő ágyúk egyesével is elsüthetőek volnának, meg a torpedókat lőnék a másodlagos ágyúk, meg ....

• Lokker
    Ezek a videók mindig jól sikerülnek és a hangok is eléggé rendben vannak.
  • ximix #6644
    A WG 17 éves évfordulója miatt gondolom várható pár dolog és most Aug. 5.-9. lesz a Gamescom is.
  • Lokker
    Szerintem prémium kód jöhet még esetleg egy kis dublon
  • Scharnhorst
    Tuccy írta a fórumon az Albany kódra:

"Keep an eye peeled for the portal though - there will be more news coming in at a later date, and not only about this code "
  • PrasCo
    Köszönöm a választ. :) Hja, hát gondoltam, hogy nem egy vadállatot osztogatnak agyba-főbe... :D
  • ximix #6640
    A WoT-ból kiindulva megmarad, a 6.5km lőtáv hát ő :)
  • PrasCo
    Igazán köszönöm. :)
    Gyors elméleti kérdés. Nem kívánok a játékra költeni semmilyen formában, ezért bár - egyelőre - nem szándékozom eladni a hajót, de a deck slot ér a legtöbbet az egészben. Ha eladom, az üres slot megmarad, vagy dőlök vissza az alap hatra?
  • Toweliee
    Működik, köszi!
  • Scharnhorst
    "Wargaming wishes us to enjoy its 17th anniversary, and offers us a free premium ship with a deck slot.
    Just use the code "ALBANY" on you account managament, option "Activate Bonus Code" and you will receive shortly the tier II premium cruiser Albany from the U.S.A. nation."

Ezt találtam a hivatalos fórumon. Jelenleg nem vagyok otthon, hogy megnézzem működik-e. Valaki megtenné?
  • Mnemomic
    Na további jó játékot nektek. Én nem érzem magamat olyan bénának de ebben a szarban nem lehet nyerni. Ma olyan csatákat veszítettem el sorban ahol még jócskán vezettünk is, vagy eléggé nekünk kedvezett az MM. A csúcs az volt mikor 120ezer sebzéses 6 kill-es kört veszítettünk . Egyszerűen azt veszem észre, hogy elfogynak a csapattársak. Xp-ben legtöbbször top 3ban vagyok. Semmivel még a St.Louisal sem tudok nyerni. Global wr-em 45% ami azt mutatja, hogy béna vagyok, de megnéztem néhány playert akiknek sokkal kevesebb az átlagsebzésük és mégis 52-54% wr-jük van. Tudom nem csak a győzelem fontos, de mikor állandóan azt látom, hogy én mindent megteszek mégse nyerek az frusztráló.

Ma szerintem mentem vagy 20 csatát legalább ebből 3 ha volt nyertes. Még ha én lennék a legnagyobb balfasz ebben a játékban ez akkor is sok. Elég nekem a wot, hogy szívasson a wg. Szóval további jó játékot nektek!
    Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.07.31. 19:26:45
  • horika
    http://worldofwarships.eu Ez az Európai oldal
    http://worldofwarships.com Ez meg az amerikai
  • Master91
    http://worldofwarships.eu/

itt próbálja?
  • Prince23
    Az is NA-s neki az újreg, nem lehet állítani
  • Lokker
    Hát esetleg meg lehet próbálni a supportot hogy rakja át a barátod NA-ról EU-ra de minimális esélyt látok rá hogy megteszik. Ha nem haladt sokat akkor regel egy újat az sokkal gyorsabb.
  • Prince23
    NA-re rakta be. Én meg EU-n vagyok alapból, nem tudok választani régiót, és ő sem. Valahol nem lehet megbütykölni, hogy EU-s legyen?
  • Rue East
    Szerinted normális az, hogy naponta többször beírod, hogy ennyi meg annyi sebzéset volt, meg kreditetd az éppen aktuális csatádba? Ez nem facebook, nem üzenőfal. Senki nem kíváncsi erre.
  • StrikeFor
    én arról tudtam,hoigy magasabb Tierben több XP/pénz jön....
  • ZsG502
    Ráadásul ez már itt is le volt írva párszor.
  • DantesHUN
    Tier 8-ban már nem lehet pluszra kijönni semmivel. Ilyen a WG üzletpolitikája, ez volt a WoT-ban is, illetve kijönni pozitívra még ki lehet, de nyereségesnek lenni nem igazán.
    Szóval igen, ez normális. Vagy fizess, vagy tarts fenn farm járműveket. Elárulok valamit ez minden free to play játékban így van. Ha nem tetszik keres más műfajt.
  • StrikeFor
    szerinted az normális,hogy csinálok 35 HIT-et 5 Citadell 95k sebzés erre kapok 221 ezer ezüstöt és a hajó javítása + lőszer 220k ezüst? :D Normális dolog,hogy amíg nekem pontosan kell céloznom,nézni a beesési szöget, nézni a saját sebességem, az ellenfélét, a mozgását a saját mozgásomat azt,hogy merre fog azalatt a 12 másodperc alatt menni amíg odaér a lövedékem addig a mocskos CV 400 méterről elerszt 12 torpedót kajakra mindegy hol talál el hiszen úgyis maxot sebezve és egyetlen ilyen "torpedó salvoval" annyit sebez mint én 20 perc alatt...majd felmarkolja a 3x-os pénzt és XP-t...............ne sírjak????????? ne basszon fel ???????????
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 17:57:36
  • Lokker
    Lehet nem egy régióban vagytok (eu, us, ru) Nem tudom egyáltalán lehetséges-e innen us-re regelni vagy ru-ra. Csekkoljátok le hogy mindketten egy régióban vagytok-e, ha igen akkor nem tudom mi lehet a megoldás.
  • Gregmayday
    Sziasztok.

Tegnap szedtük le haverral ezt a játékot, de nem tudjuk egymást party-ba hívni, mert egyikünk neve sincs a listában mikor rákeresünk. Tudna valaki segíteni hogy lehet megcsinálni?
    Előre is köszi.