banner
A Wargaming új MMO játéka
  • _dRaxx_
    Valamit kezdjetek már magatokkal. Napi szinten végzek melóval felnézek mi folyik itt és csak a sírás megy. :D Mindenki suta meg camper meg nem tudom micsoda. Meg amin jót nevettem most hogy 1350et sebzett xd Ilyen nincs hogy mindig a másik a hibás. Legkönnyebb persze a másikra kenni a szart. best mentalitás eu... Gondolkozzatok menet közben. Nézzétek vissza a meccseiteket miféle hibákat vétettetek vagy nézzetek streameket v mit tudom én. Mióta beregisztráltam ide hogy nézzem kinek milyen tapasztalatai vannak a játékkal kapcsolatban vagy éppen milyen updatek jönnek mi lesz bent stb.. azóta csak a sírás megy és volt ez regisztráció március 23. napján. Lassan 5 hónapja semmi nem tetszik kb senkinek. :D Ami nem megy nem kell erőltetni. Ha meg ennek ellenére is nyomjátok és csináljátok akkor az legyen a cél hogy fejlődni akartok folyamatosan. Ha meg csak játszogattok és funból toljátok akkor tartsátok magatok a problémáitokat vagy ha annyira nem tetszik írjatok közösen a wg.-nek aztán kalap kabát. Elmondtátok a készítőknek mi nem tetszik aztán vagy változtatnak rajt vagy nem.. de ha itt mondja mindenki a magáét attól nem lesz kijavítva semmi. :D Itt valaki említette hogy vegyétek fel egymást és toljátok együtt. Egyedül sosem fogtok lehozni egy csatát azzal hogy csak mentek előre és hősködtök... Csapatban taktikus megbeszélni kire focusáltok ki megy el pl. a cv-ért többiek addig leszedik a a maradék hajókat... meg ilyen kis apróságok. Én is keresek valakiket akikkel lehetne tologatni de semmi eddig...