World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már az Amagival nem tudsz kitérni torpedók ellen akkor az amerikai csatahajókat ki se próbáld, mert azok fele annyira fordulnak. Jelenleg a Csatahajók között a japánoké fordul a legjobban, pláne rudder shiftel.
Csatlakozom előttem szólókhoz sokat számít mikor veszed észre a repülőket és hogy merre fordulsz. a sebességgel is játszani kell ilyenkor. Ha torpis repülők jönnek akkor meg az számít legkevésbé hogy épp ágyúval lőnek téged. mert a torpedó az nagyobb kárt okoz mint egy másik hajó ágyúja. próbálj úgy mozogni, hogy legyen környéken egy cruiser vagy kérj meg valakit hogy kövessen és őrizzen téged. az is sokat számít.
elég sok torpedó támadást kerültem már ki. és szidtak is már érte. mert kerül fordult a mecs végén ha csak 1 torpedo is betalált volna meghalok, de sokszor túléltem.
Nyilván van 2 hordozó annak van 4 torpedósa és mindegyik téged szemel ki nem sok esélyed van .de még ilyen kor is sokat ér ha időben reagálsz. fordulsz sebességet csökkented növeled. Ha látod azt hogy egyik irányból 8 torpedó jön amásik ból 4 és bármerre fordulsz valamelyik betalál, válaszd a kisebbik rosszt ne a 8 torpedóst várd be hanem inkább a 4et.
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.05.26. 15:20:09
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
BattleTag: kabel15#2672
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy melyik hajóval nem klikkelgetni kell? Szerintem nem is az, hogy nehéz, a hordozó nagyon csapatfüggő. Nagyon sok taktikai húzás van, amit meg kell csinálni, és nagyon sok a változó , hogy mikor melyiket érdemes alkalmazni. Ebből is van egy csokorra való, amire már rá jöttem, de vannak nálam sokkal profibbak.
BattleTag: kabel15#2672
Másik dolog: volt olyan többször csak kettő torpedó találattal lazán elsüllyesztettem egy csatahajót, pedig a 40.000 hpjából, ha sebeztem a torpedókkal pár ezret, de túl hamar elnyomta a javítását, kapott még egy találatot...és vízbetörés. De valaki írta, ugyanezt megcsinálta több bombázó támadással, és szépen leégett a célpont.
Nem azt mondom ,hogy olyan nagy taktika kell ehhez a játékhoz, de pár lépést jó előre betervezni. (de még jobb ebből semmit se megfogadni, csak hajtogatni OP csaz csaló..köcsög blablabala)
És hát ügye, ami szintén fontos, és ezt szerintem sokan nem értik, hogy ha még a ledobás előtt kifordulnak a repülők elől, akkor a repülőosztagoknak is tovább kell fordulniuk, le kell írniuk egy ívet, és nem könnyű újra célra állniuk.
De ez így van egy rombolóval is, ha látom, nem akkor kell megpróbálni keringeni, amikor már ott vannak mellettem a torpedók. Ha én cirkálóval megyek rombolóra , eleve próbálok úgy fordulni hogy torpedókkal ne nagyon tudjon becélozni .Csak a rombolókkal az a gáz, észrevétlenük pár km-re tűnnek fel. A repülőket meg rohadt messziről látni. Nem értem miért.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
és még valami ha lenyomva tartjátok az alt gombot akkor sok infót lehet kapni az ellenfélről, pl mekkora a távolságban van az ellen tőled, na ez ugyan úgy igaz a repülőkre is... 3 vagy 4 km távolságon már lehet szembefordulni vagy hátat fordítani a torpedó vető gépeknek.
azzal meg nem lehet semmit se kezdeni ha ollóba fog 2 torp vető kötelék(jobb és bal oldalt dobják rád), ilyen esetben maximum annyit lehet csinálni hogy hirtelen hátramenetbe kell kapcsolni és valamelyik irányba élesen kitérni így csak az egyik oldalról ledobott torpedók fognak elkapni.... kis szerencsével talán meg lehet úszni 2 vagy 3 torpedó benyelésével, szerintem még mindig jobb minimalizálni a benyelt sebzést mint lenyelni 10db szivart egyszerre.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Ha egy nagyon 1xu magyar mondatot nem ertetek meg akkor nem tudok mit kezdeni veletek
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.25. 10:06:18
Lehet hogy csak ott veszi észre.<#whatever>#whatever>
Az meg hogy a romboloet elkerulod egy masik romboloval miota eredmeny??
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Másik összekerültem Kitakamival.Rám nyomta vagy 20 torpedóját és sikerült kimanőverezni Mahan-al.
Nekem is van két csatahajóm,mert van japó is meg amerikai is.Nem szoktam rinyálni a repülők miatt,egy kevés ésszel meg lehet őket vezetni.Főleg szigeteknél.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.05.25. 09:13:10
Gördülő kövön nem nő moha
Én arra leszek kiváncsi, milyen lesz az, amikor a WT-ben a hajós/tankos/repcsis együtt lesz. A tankos közben a repcsis event tetszik és Realistic-ben is jó a tank-repcsi kombinált csata, főleg hogy a respawn is pontra megy, vagyis csak akkor tudsz spawnolni, ha összeszedtél elég pontot egy másik járműre. Nekem inkább az nem tetszett, hogy a WT-ben tényleg létezett járgányok voltak, olyanok amik részt is vettek a háborúban, erre oda is berakták a Maus-t. Most a bétában még tetszik a Warship, pedig nem megy valami jól. A WT viszont eddig minden tekintetben felülmúlta a konkurenciát. A WG most nagyon fogja tolni a hajókat, mert ez az egyetlen, ahol még előnye van a WT-vel szemben.
és még egy talán észrevétel : repcsiknél ez az idő mintha hosszabb lenne mint dd torpedó esetén.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A masik a wot topic bol.... en ott soha nem rinyaltam ellenbe te veled ( a hozzaszolasok visszakereshetoek)
Ahoz a jatekhoz is hulye voltal, ugylatszik ehez is.....<#banplz>#banplz>
-Nagyon közelről többen is azt tapasztaltuk nem aktiváknak a torpedók. Világos ez?
-Nem kell túlozni, tegnap még 200 méter volt, ma meg már 50 méter...holnapra meg 10 centi lesz...és igen, nem kell a duma, én is tudom mire való az Alt gomb.
-De ha még ilyen közelről is dobják le, a gépek nagyrészét ilyen távolságból leszedi a légvédelem.
-És ez a legfontosabb...és nem tudom ezen az árva mondaton mit nem lehet érteni. Nem akkor kell kikerülni a torpedókat amikor már ledobták, hanem előtte, ha már feléd tartanak a gépek, el kell kezdeni fordulni, élesen, mivel ha fordulsz, a repülőknek is utánnad kell fordulniuk ha a célponton akarnak maradni...és sokkal nehezebb lesz a dolguk. 6-7 km az a távolság amikor el kell kezdeni.
-és persze ez nem jelenti azt hogy mindig sikerül.
De aki ezek után se fogja fel, és csak fújja a magáért, és nem hajlandó egy kört se menni hordozóval(ami ha már itt tartunk nem anyahajó)...de miért nem? Basszus, ha olyan könnyű, meg ha bugos, meg ha ki lehet használni, tessék . Csináld. Ja azt nem....hát akkor bazd meg. Most mit lehet erre mondani? A Wot-ban is ugyanezt a hisztipicsa dolgot adjátok elő. Jaj de Op XY tank/TD akármi. De kipróbálni? Megismerni a gyenge pontjait? Azt nem. Hát akkor ne. Ne próbáld ki, ne hallgass arra amit írtunk, és végképp ne csinálj esetleg képernyőmentéseket, ne bizonyítsd amit összehordasz...mind ezt véletlenül se. Tudod, képzeld el direkt a veled szembeni kibaszásból írtuk mit kell csinálni egy hordozóval szemben...nem azért mert tanácsot akartunk adni...szóval MEG NE FOGADD!
Ha lenne egy kis agyad feltunt volna , sosem emlitettem hogy normal esetben nem lehet kikerulni a torpedokat ,hanem a patch ota buggos amit az ertelmes jatekosok kihasznalnak sajnos.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.