22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #6543 Attól függ. Milyen hajó lő mire? -
#6542 Vége?
Akkor kíváncsiskodok.
Van videó / leírás stb arról, hogy mondjuk látod hogy az ellen aki 10-20km-re van tőled, rád néz....
Miféle manőverekbe kezdesz? Látod hogy elsütötte az ágyúkat, jönnek a lövedékek, mi alapján mozogsz stb?
Valóságba mikor hajók lőtték egymást ott mi alapján nézték a kitéréseket? Biztos volt valami oktatás az ilyen esetekbe a manőverezésekkel.
Mert az oké hogy látom hogy kb. hogy fog csapódni a lövedék, de ha van egy jobb technika vevő vagyok rá. -
Awakening #6541 Na, csak eljutunk odáig, hogy fel kell hívjam édesanyátok figyelmét a nevelés fontosságára. Tudom, nem ér rá, más fontos elfoglaltsága van. :)
Azért elhúzhatnátok a hordozóitokkal másik irányba.
Van ilyen felülnézetes klikkelgetős játék 1 csomó, miért nem ott vagytok fontos emberek ???
Pl. hajós nektek -
#6540 Attól még egy gyorsan forduló CL simán kimanőverezi. Nincs 2 irányból eldobott torpedó továbbra se 8-as szintig tehát az állításod továbbra se igaz. Mi lenne ha beismernéd, hogy amcsival nehezebb?
Így van, több év. Jobb ha elfogadod. Nézz csak utána ennek is, hogy mikor kezdődött az orosz alfa és miért van, olyan jármű a garázsomba, amit csak bizonyos emberek kaphattak meg anno mert a kezdetektől játszottam, ahogy már korábban is írtam, csak azt se olvastad.
Csak a te kedvedért ezt örökké játszom majd. A személyeskedést pedig már unalmas.
Érvelés nem megy akkor jön a személyeskedés? Nem unod még ezt a gyerekes viselkedést?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 18:06:59 -
StrikeFor #6539 az miaz M103 váltás? mire célzol,hogy itt is az lesz? -
Ry0K3N #6538 Jó hagyd figyelmen kívül nyugodtan hogy sokkal közelebb vannak a torpedók USn-nél aztán fordulja is ki.
Szóval marad a terelés meg a nézzek utána a nagy semminek.
Több év na ne röhögtess, az M103 váltást nem élted meg aktív játékosként. Itt sem fogod sokáig kibírni akárhogyan is szeretnéd. -
#6537 "-USN-el mennyi gép van egy rajba és mennyi torpedót dob le? Segítsek?"
2db torpedóval dob le többet az USN és 1 db raj van egészen 8-as szintig, míg IJN-el 3 raj összesen 12db torpedó 6 vs 12 tényleg ugyanaz.
Szóval hogy küldesz rá USN-el két rajt? Segítek 8-as szintig sehogyan se.
"-ne terelj, arányosan kapod az XP-t repülő lelövésért vagy nem? képes vagy ugyanannyi XP-t összehozni a vadászrajaiddal mint a torpedókkal vagy nem?"
Megint 1 dolog, aminek utánajárhatsz, ha megvagy a másikkal, mert én le nem írom neked, amiatt a sok személyeskedésért amit itt írsz az biztos.
Én nem nyafogtam semmilyen TS en a WoT-ról az biztos. Ha ismernél nem írtad volna be azt a 2000-es blődséget meg, hogy hamar bedobtam a törölközőt, több évet játszottam vele.
Személyeskedést pedig most fejezd be! Mert ennek már semmi köze a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 17:35:32 -
DantesHUN #6536 Befejeznéd a személyeskedést? Baromira unalmas. És a barátod se vagyok. -
Awakening #6535 Most szedtem ki 2db hordozós orrtúrót a minekaze-val. Ez lesz a mai program egyszerű barátom. -
Ry0K3N #6534 "USN-el mikor küldesz rá 2 rajt? Segítsek?"
-USN-el mennyi gép van egy rajba és mennyi torpedót dob le? Segítsek?
"Majd ha nagyobb tierbe lépsz meglátod
BB vel meg azért van az a baszott sok HP-d meg javításod, hogy használd"
-Hogyne persze a CV meg azért van hogy lefarmoljon és ő kapja a rahedli sok XP-t mert neked HP-d van és használd. Logikus.
"nem volt még fighter setupod ezek szerint"
-ne terelj, arányosan kapod az XP-t repülő lelövésért vagy nem? képes vagy ugyanannyi XP-t összehozni a vadászrajaiddal mint a torpedókkal vagy nem?
" Én pontosan tudom, te vagy az aki nem hajlandó semminek sem utánanézni"
-elég leírnod 1 mondatba is de ami nincs arról elhiszem hogy nem tudsz írni semmit
"Személyeskedés nélkül nem megy? WoT-tal orosz alfa óta játszottam, supertester voltam, stb... és amíg igazán aktív voltam, mi voltunk a legnagyobb eredményt elért magyar klán CW-ben. 2000 meccs ugyan már."
-Miért lett volna személyeskedés? Ott nyafogtál Ts-en mennyire szar meg unalmas lett a WoT. Ezzel is ugyanúgy fogsz járni úgyhogy kár tovább folytatnod ezt. Csak szólok. Ott is hamar bedobtad a törülközőt itt is be fogod.
-
DantesHUN #6533 Na köv kör: egy Myogi minden támadást kikerült. Pedig mindig kétirányból két osztaggal támadtam, és 5 darab ! találatom lett összesen. Az olyan 26 ezer, süllyedés semmi, mert egyszer se adta be a gép. Hű...hú...há...micsoda erős körök igaz?
Nem mondom hogy mindig így van, és ennyire jól manőverez csatahajót se láttam még, de van ilyen is. -
StrikeFor #6532 a sebzés az sebzés....ha javítás után elkapod tűzzel vagy vízzel....GG -
DantesHUN #6531 Neked. Mellesleg, abból 30 ezer süllyesztés, a relatív sebzés csak 26 ezer. -
Ry0K3N #6530 Várjunk csak ki is mondta hogy volt 6 szerencsés köröm azért annyi az eredmény? Nem is jut eszembe valami jeffnek hívták.
Amcsiknál meg te magad mondtad hogy szeretsz vadászsupportként menni ami még kevesebb DPS-t jelent de így is csak majdnem 50k van Independencel.
Imádom mikor saját magad lövöd lábon.
Elmondtam múltkor ami nem tetszik hozzászólás ignorálod és továbbgörgetsz ha a sírás zavar, úgy néz ki még mindig nem tudtad kifejleszteni ezt a képességet. Nem tudom hol szoktál fórumozni de ha valami OP az ellen minden játékban minden esetben fel szokták emelni az emberek a szavuk. Itt sincs másként. -
#6529 Gondolom nem haltál meg 2 perc alatt... Lehet, hogy mégis az a kulcs? -
ZsG502 #6528 Mit nem vagy képes felfogni azon, hogy ebben a játékban nem te hozod a szabályokat? -
StrikeFor #6527 hopp megvilágosodtam
-
#6526 "-2 rajt ráküldök foroghat amerre akar,"
USN-el mikor küldesz rá 2 rajt? Segítsek?
"akarja az ellen CV-je torpedózni a te CV-det"
Majd ha nagyobb tierbe lépsz meglátod
BB vel meg azért van az a baszott sok HP-d meg javításod, hogy használd
"-hogy kapj érte 50XP-t meccs végén"
nem volt még fighter setupod ezek szerint
"Vagyis fogalmad sincs, értem."
Én pontosan tudom, te vagy az aki nem hajlandó semminek sem utánanézni
"Nézd jeffike ugyanúgy fogsz járni ezzel is mit wottal, hogy kétezer csata után megunod az egészet úgyhogy felesleges járatnod itt a szádat. Azt sem bírtad ezt sem fogod. Ugyanazok a baromságok vannak itt is mint ott anno"
Személyeskedés nélkül nem megy? WoT-tal orosz alfa óta játszottam, supertester voltam, stb... és amíg igazán aktív voltam, mi voltunk a legnagyobb eredményt elért magyar klán CW-ben. 2000 meccs ugyan már.
Tudod a stílus maga az ember. Én legalább nem személyeskedem és próbálok konstruktívan vitázni de már unalmas, hogy ez neked nem megy.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 16:53:06 -
StrikeFor #6525 56 ezres sebzés ami neked nem jó nekünk már Istenes kör :) -
Ry0K3N #6524 Kérdésemre válaszoltál? Nehezedre esik több dologra odafigyelni ennyire? Hmm? -
Ry0K3N #6523 -2 rajt ráküldök foroghat amerre akar, képzeld nem szoktam bedobni a CL arcába ha elnyomja a skill mert olyan szépen látszik hogy átment július 6 ba, ilyenkor kell tudod másik célpont után nézni vagy kivárni, egyszer úgyis lejár az a skill
-BB-vel tökmindegy mit csinálsz, te magad mondtad "minimalizálni a károkat", NEM lehet kikerülni mindegyik torpedót, minimum egyet bekapsz. De nem értem ez most hogy jön ez ehhez hogy szét akarja az ellen CV-je torpedózni a te CV-det. Még nem jöttem rá hogy műkdösz.
"-Személyeskedést hagyd meg otthonra. A két külön sebzésnek és annak hatásainak éppenséggel megvan a lényege de gondolom erről sincs halvány lila gőzöd sem, hogy ezt okosan, hogy lehetne kihasználni mert ha lenne nem írnál ilyeneket."
-Ja persze nekem nincs róla fogalmam csak te vagy a helikopter akkor magyarázd el kérlek a logikai összefüggést az AP HE lőszer és a Torpedó és Zuhanóbombázó használat között. Közük nincs egymáshoz.
"-Aha, akkor a fighter beállítás minek is van a játékban?"
-hogy kapj érte 50XP-t meccs végén
fighter beállítással potenciálisan 2 ellenséget tudsz hatástalanítani mert ennyi lehet a max CV, a többivel csak 13-at minimum. Mégis mit csinálsz mikor a golyófogók elfogytak? Jól megidegesíted őket a zümmögő vadászrajaiddal?
"-Nézz utána, nem ártana...."
-Vagyis fogalmad sincs, értem.
Nézd jeffike ugyanúgy fogsz járni ezzel is mit wottal, hogy kétezer csata után megunod az egészet úgyhogy felesleges járatnod itt a szádat. Azt sem bírtad ezt sem fogod. Ugyanazok a baromságok vannak itt is mint ott anno.
De konstruktív hozzászólás kell? Adok egyet, játsszon mindenki CV-t mert OP és baromi könnyű játszani vele és fossa az XP-t amíg meg nem érkezik a nerf. Mást erről a játékról jelenleg nem kell tudnia annak aki idelátogat. Meg kerülje a BB-t mert annyiból dobálhat négy 6 oldalú dobókockát is ugyanannyira élvezetes.
-
DantesHUN #6522 Na. első csata hordozóval. Tehát ilyen nincsen soha, és csak kattingatni kell.
A másik csapatban US egy szinntel nagyobb hordozó.
Elkerülöm a vadászait, találok egy csatahajót, aminek a közelében egy ! darab Yubari volt, ami a légvédelmével leszedte az egyik bombázó osztagot teljesen. Na azok se lőttek már, a maradék egy osztag torpedóit kikerülte. Ezután a Bouge vadászai is megtaláltak, és lelőtték a maradék gépemet. Csak akkor tudtam indítani a gépeimet, amikor elfogyott a lőszer róluk. Utána sikerült pár sikeres támadást indítani, így lett 26 k sebzés +30 k a süllyesztésből. Ez összesen 56 k sebzés, ami egyáltalán nem sok. Ja, a és a végére egy gépem se maradt, a hajót elsüllyesztették, és vesztettünk. Erre prém nélkül 500 xp és 50 ezer kredit jár.
Ennyit, egy ugyanilyen szintű csatahajóval is össze lehet lőni, sőt többet is. -
StrikeFor #6521 reggel jön a manó és miközben KV -zom kicseréli az agyam meg a végtagjaim.... és egyszer bénát hoz egyszer meg okosat...tutira ez lehet a baj még véletlen sem a rendszer szar
mert bemegyek WT-ni és mindig hozom ugyanazt a teljesítményt,vagy WOW arénában, vagy valami FPS ben vagy bármelyik játékban van egy szint amit hozok....csak ebben a mocskos játékban vagyok 100% on utána meg 1% on és ide-oda pattog a csúszka
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.30. 16:32:42 -
StrikeFor #6520 áááá "véletlen"
kár,hogy tegnap 80-120 ezres köreim voltak vagy 8 -
#6519 74 ezer melyikkel? Nem érdekes, hogy pont azzal, amivel neked de azon kívül semmivel? Nem érdekes az is, hogy mindössze 17 csata van benne?
Ha érdekelt volna téged az érdemi vita nem pedig a személyeskedés meg a fröcsögés, akkor lehetett volna erről intelligensen vitázni (korábban írtam is, hogy a Japánok nincsenek rendben de gondolom ez csöppet sem érdekelt).
Érdekes módon Cifu-val lehetett értelmesen beszélgetni erről. Veletek nem. Furcsa nem. Valahogy ő nem jön ide naponta CV opozni meg fröcsögni minden szarról a játékban. Mondjuk őt intelligensebb embernek is tartom mint titeket. -
#6518 Amúgy meg, ha ennyire szarul megy a célzás, lőjj HE-vel, lehet, hogy direktbe kevesebbet sebzel, de a tűz meg a modulsebzés simán kompenzálja. 13 lövésből 1x tuti kigyújtod, de lehet, hogy többször is. Aki meg tud célozni és/vagy el tudja fogadni, hogy néha (gyakran) mellé lő, az használ AP-t.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.30. 16:21:38 -
ZsG502 #6517 Ez egy ilyen játék. A 6"-os és a 8"-as ágyúk átlagsebzése még ennél is jóval kevesebb.
Ebben a játékban nem te hozod a szabályokat és nem te határozod meg a sebzést, ilyen egyszerű.
Vedd tudomásul a szabályokat vagy uninstalláld a játékot és baszódj meg. Ennyi. -
#6516 A múltkor linkelte valaki a sebzésrendszer leírását. Elolvastad? Mert abban le volt írva a lényeg. "A hajó keresztül lövése 0,1x-es, míg a lepattanó és a sikertelen átütés 0 sebzést okoz." Mennyi a NorCa max AP sebzése? 13100. Annak a 0,1x-ese? 1310. Bénán, béna helyre lősz ezért ennyi a sebzés, nem kell túlmisztifikálni. -
DantesHUN #6515 Nem sebez maxot állandóan. Talán ha elolvasnád, hogy működik a sebzés rendszer a torpedók esetében...
,,A torpedó sebzése és a süllyesztés esélye függ a torpedótól magától és a hajó torpedó-elhárító rendszerétől is. A torpedó-elhárítás mértéke a szintek előrehaladtával nő, a tier 1 hajóknak nincs semmilyen (0%-os védelem), míg a tier 10-esnek a maximális 50%, azaz ennyivel kisebb sebzést visz be a torpedó illetve ennyivel kisebb eséllyel kezd el süllyedni a hajó (a többi tier védelme e két szám közt oszlik el)."
link
Ja, és elolvasnád, tudnád azt is miért sebzett 1300-at...
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.30. 16:14:37 -
DantesHUN #6514 Ez az érved? Nevetséges. Én konkrét dolgokat írtam le, te meg, csak butaságokat fecsegsz. Tehát amiket mondtam, olyan helyzetek nincsenek, és nem kell egyszerre több dologra figyelni. Jól megérvelted. -
#6513 te még mindig játszol ?
-
Garakx #6512 Kérdés. Meglett a Bogue CV. Alapból kellene rajta lennie bombázóknak de nincs. Ott van hogy mounted de csatában van vadász meg torp és ennyi. -
StrikeFor #6511 ezek 12 km-es gyönyörű ívelt lövések voltak olyan beeséséi szögben,hogy tanítani lehetne,de MrRNG GOD máshogy értékelte -
StrikeFor #6510 torpedósok ilyet nem látnak....
értitek már miért vaygunk felbaszódva agyilag? miért undorító szar amikor bekapsz egy torpedót és maxot sebez állandóan?
a vicc az volt,hogy a NORCA akit lőttem szintén 1310-eket sebzet rajtam csak.....elég LOL nem? jól el is küldtük a picsába a WG-t :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.30. 16:07:19 -
Ry0K3N #6509 Cukorfalat kérdezd meg jeffikét mivel van neki 74 ezres átlagsebzése. És azt is kérdezd meg tőle más hajóosztállyal miért nem éri el még a közelét sem ennek az átlagnak. Biztos azért mert annyira oda kell figyelni vele hogy én még balkézzel vacsorázni is tudok közben. :D
"ja hát persze, lehet, hogy te akkor überistenkirálycsászár vagy, hogy neked ez nem probléma, és a másodperc tört része alatt, hozol meg döntéseket, illetve adsz ki 5-6 utasítást a repülő osztagoknak meg a hajóknak"
Miért ez másnak ekkora probléma? Starcraftoztál valaha?
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.30. 16:02:32 -
#6508 Túl fáradt vagyok ahhoz hogy érdeklődjek a modi topikba hogy mit tudnának javasolni a síró görcsösök ellen
Válaszolok én:
NE-JÁTSZ-HA-SZAR-nak találod a játékot
-
#6507 "Japersze bedobom az arcába Alt-al az aztán nagy leadelés, most komolyan játszottál te egyáltalán ebben a játékban CV-vel?"
CL, DD jól fordul. BB-vel lehet okosan minimalizálni a károkat. CL benyomja a skilljét, akkor dobhatod az arcába (gondolom erről se tudtál) nem sok fog találni. Nem beszélve a kis vadászáról, amivel ha nincs vadász kíséret szintén hasonló történik.
"-van vadászrajod, tudod használni ugye, meg van szemed tudod használni ugye? csak 20 kilóméterről észre lehet venni az ellen torpedóbombázóit, hú de nagyon neéz felkészülni rá annyira hirtelen érkeznek, váááóóó"
-Érdekes a BB-vel miért nem tudod használni a szemed? Ellenfél vadász kísérettel hozza a TB-it akkor pontosan mit is csinálok a vadászommal? Hát semmit, mert az ellenfél vadásza elkezd lőni. Ellenfél CV-je 1 el nagyobb szintű akkor a vadászai pont annyival erősebbek, hogy 1v1-et sohasem tudok megnyerni.
"-lassan kezdem érezni hogy túl hülye vagy ahhoz hogy vitatkozzam veled, kezd lerohadni az agyam a hülyeségeidtől, tök ugyanaz a helyzet AP és HE lőszerrel mint Torp és Zuhanóbombázókkal, mert fuck logic"
-Személyeskedést hagyd meg otthonra. A két külön sebzésnek és annak hatásainak éppenséggel megvan a lényege de gondolom erről sincs
halvány lila gőzöd sem, hogy ezt okosan, hogy lehetne kihasználni mert ha lenne nem írnál ilyeneket.
"- a csapattársaid golyófogók majd megoldják, a vadászaid feladata hogy torpedóbombázódat védd"
-Aha, akkor a fighter beállítás minek is van a játékban? Én kifejezetten a support szerepkör miatt kezdtem el játszani CV-vel.
"-Kérlek mesélj az RNG-ről, biztos hogy a torpedót nem oda dobja le ahova Alt-al utasítom ugye?"
-Nézz utána, nem ártana....
"Ha valóság kell csatlakozz a hadsereghez. Ez egy játék."
-Végre valamiben egyetértünk. Jól lenne már a játékszabályokat is megtanulni nem pedig sírni miatta.
Ti mást sem csináltok csak sírtok miatta, mikor lehetett tőled bármilyen konstruktív ötletet olvasni? Soha, sem. Csak személyeskedni meg rinyálni tudsz. Meg bizonygatni a semmit 6 kör után.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 16:00:49 -
DantesHUN #6506 Nem utáltak ki, abba hagytam a Wot-ot ennyi, és nem akarok moderátor lenni. De te meg állítsd már le magad, és folytonos flame keltést. Nagyon unalmas. És továbbra sem te döntesz , hogy mi lehet itt téma meg mi nem. Én a játékról írok, te meg csak személyeskedsz. -
DantesHUN #6505 Nagyon irritáló ám a sok ostobaság amit összehordasz, te is meg a többi. Nem azt mondtuk hogy nehéz. Világos ez?
Hanem, hogy nem mindig van sok tíz ezer sebzés. Nem mindig van jó kör. Ez sok mindentől függ, és igen sok mindenre oda kell figyelni. Mondok pár példát, és nem az ujjamból szoptam egyiket se, ezek megtörténtek.
Egyik oldalon vagyok én japán hordozóval másik oldalon két US hordozó. A vadász fölényükkel letaroltak. Ilyenkor nincs mit tenni. Végig bujkálhatom az egész pályát, hogy elkerüljem a vadászaikat, de a teljes légteret uralják. Mehetek a saját erős légvédelmű csapattársakkal, de ez se sokat ér. Egy ! vadász osztaga, lelőtte három osztagomat, és még maradt lőszere, illetve nem veszített gépet.
Ilyenkor aztán rohadtul kell taktikázni, hogy ne találjon meg a vadászaival.
Vagy, a csatahajók mind erős cirkáló fedezettel hajóznak. Mire a két osztag torpedó bombázó helyzetbe kerül, a fele gépnek annyi. Igencsak figyelni kell arra, hogy el is kellene kerülni a légvédelmi tűz javát, és még jól is kell majd becélozni.
Vagy, egy fullos Myogi, ami csak tier 4-es! már messziről fordulni kezdett. Lekövettem a torpedóbombázókkal, de mire megfelel szögbe álltak-két osztag, a gépek egyharmadát leszedte a légvédelme, azaz ennyivel kevesebb torpedót tudtak ledobni, amiből még néhányat ki is került. Ügyes ellenfél ez lazán megcsinálja.
Vagy, egy felszállásnyi idő alatt, veszít a csapat.
Vagy, a térkép egyik oldalán feljön pár romboló, és széttorpedóz, mivel a csapat nem védte a pályának azon részét.
És igen, mindebből az következik, hogy sok mindenre kell oda figyelni, egyszerre. Hagyjuk már ezt a ostoba szöveget: ,,an vadászrajod, tudod használni ugye, meg van szemed tudod használni ugye? csak 20 kilóméterről észre lehet venni az ellen torpedóbombázóit"
Ez nem így működik az átlag csatában. Az átlag csatában el kell dönteni rögtön a kezdésnél: hova érdemes helyezkedni a hajóval, és merre mozogni.
El kell dönteni hova menjenek a saját bombázók. Velük menjenek-e a vadászok, a hajót védjék, vagy az ellenfél bombázóira vadásszanak.
Figyelni kell hova áll a csapat, hova megy ha van csapattárs hordozó gépei, merről jönnek az ellenfél gépei, melyik célpontot érdemes támadni, hol vannak az ellenfél rombolói, cirkálói, nem-e feledeztek, nem -e áttörtek, stb, stb.
Van ,hogy teszem azt , másodpercek alatt kell irányt váltani a hajóval, kell célpontot megadni a bombázóknak, természetesen hogy a torpedók találjanak is, feladatot adni a vadászoknak. Mindezt egyszerre. Ugyanis igen, az ellenfél hajói, gépei is érkezhetnek hirtelen, a egész pályát egyszerre kell szemmel tartani, és mindenre figyelni. Ha az ember figyelme ellankad, mert mondjuk épp egy jól mozgó csatahajót akar letorpedózni, és pár másodperces késéssel veszi észre, hogy ellenséges bombázók közelítenek...vagy túl későn veszi észre az ellenséges vadászokat...megszívta.
ja hát persze, lehet, hogy te akkor überistenkirálycsászár vagy, hogy neked ez nem probléma, és a másodperc tört része alatt, hozol meg döntéseket, illetve adsz ki 5-6 utasítást a repülő osztagoknak meg a hajóknak. Bár ha én ennyire tehetséges lennék, tuti nem egy szaros játékra pazarolnám az időmet, hanem minimum rakétamérnök lennék a NASA-nál... -
Awakening #6504 A WOT topicból is kiutáltak, innét is kiutálnak. Tudom, hogy nehéz elviselni de nem leszel itt moderátor, hiába kapaszkodsz.
Én kérek elnézést a topic olvasóitól, remélem ezek hamarosan eltipliznek és komolyabb témákat is meg lehet beszélni.