A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #7112 Bár vége az akciónak, de ma sincs értelme játszani. Minden egyes csatában én vagyok az első akit kiszednek, rombolóval konkrétan egyetlen egérkattintást nem tudtam csinálni. Csatahajóval én a 170 csatám alatt 1x nem tudtam egy sorozattal kicsapni egy rombolót, de engem persze lazán kivágott egy Wyo. Omahával füstfal mögött fordultam épp meg, de ugyanúgy 3 irányból lőttek sorozatokkal a füstfalon túlról, pedig az állítólag eltakar. Direkt néztem a többi hajót, én már a fél pályánál vagyok, mire a sok gyökér méltóztatik elindulni egyáltalán! Mire várnak? Egymásra?? Így persze, hogy én vagyok az első halott, hiszen én vagyok lőtávban egyedül, mert én nem nézelődni megyek be, hanem játszani...
Félelmetes. Ennyire trágya szar csapatok nem voltak a wotban se, pedig az se volt piskóta!!! Olyan mintha ide külön beválogatnák a 2 éves/autista idiótákat, szigorúan csak a saját csapatba persze, mert szemben mindig jól tolják! Hetek óta nem volt olyan köröm, mikor mi dózeroltuk volna el a népet! Pedig eleinte előfordult ilyen is. Semmi értelme annak hogy itt vannak velem, teljesen 1v15 az egész és ahogy látom ez többeknél is így van, nem csak nálam!
Eh. Lassan ez is oda jut, mint a wot, szökőévente benézek nagynéha. Csak ott pár ezer csata kellett hozzá, itt meg elég volt kevesebb mint 200... És még csak tier4, ahol nyereségesek a szar körök is, akkor minek menjek feljebb, ahol a sok szenvedésre jó nagy mínusz lesz a jutalom... 10ből 8x esélytelen fos kör (95% csapat semmittevés miatt), 1 x tök átlag semmi kör (általában ez a szorzós...), 1x talán van egy jobb kör. Ez pedig így nem szórakozás, legalábbis számomra. 50% szenvedés-50% kínlódás még elmenne, de ez undorító... Várom a következő wg remeket...
Addig Path of Exile...:)