22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    nem mellesleg ez a fő probléma: a CV játékos egy külön életet él a játékon belül és valóban számára a csapata csak folyófogó,hogy amíg azok élnek őt még véletlen se fenyegesse veszély a kis minijátékában megzavarja az ellenfél.....
  • DantesHUN
    Mióta vagy te itt önjelölt vezér? Nem tudtam, hogy te döntesz arról,hogy itt szabad és mit nem.
  • Ry0K3N
    -Japersze bedobom az arcába Alt-al az aztán nagy leadelés, most komolyan játszottál te egyáltalán ebben a játékban CV-vel?

-van vadászrajod, tudod használni ugye, meg van szemed tudod használni ugye? csak 20 kilóméterről észre lehet venni az ellen torpedóbombázóit, hú de nagyon neéz felkészülni rá annyira hirtelen érkeznek, váááóóó

-ugyan minek? kitorpedózod az ellenfél hajóit GGWP, ott te vagy a team, a többi csak golyófogó

-lassan kezdem érezni hogy túl hülye vagy ahhoz hogy vitatkozzam veled, kezd lerohadni az agyam a hülyeségeidtől, tök ugyanaz a helyzet AP és HE lőszerrel mint Torp és Zuhanóbombázókkal, mert fuck logic

- a csapattársaid golyófogók majd megoldják, a vadászaid feladata hogy torpedóbombázódat védd

-Kérlek mesélj az RNG-ről, biztos hogy a torpedót nem oda dobja le ahova Alt-al utasítom ugye?

Ha valóság kell csatlakozz a hadsereghez. Ez egy játék.

#6498 teljesen átlagos körök voltak aminél kettőben el is basztam mert kilőttek, ott még több sebzést tudtam volna leadni ha odafigyelek.
    Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.30. 15:20:40
  • Awakening
    Tényleg jobb az átlagod ? Banlistára tettél ? Megyek kötelet fonni, nincs értelme az életemnek.
  • Jeffjohnson
    Probléma ott van, hogy mi nem csak anyahajóval játszunk, hanem a többivel is. Pl cruiserrel jobb az XP átlagom mint neked. Egyébként köszi ezt a hasznos hozzászólást, mentél is a bannlistámra.
  • Jeffjohnson
    6 meccset mentél egy Japán tier 5ös CV-vel összesen, ahol mákod volt és mind a 6 meccset megnyerted és ez alapján akarsz messzemenő következtetéseket levonni? Egyszerűen komolytalan az, amit írsz.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 15:12:46
  • Awakening
    Dehogynem, nehogy a kipiszkált fika belessen a kakaódba. menjetek már másik topicba, biztos van ilyen felülnézetes játékos egyszerűeknek....
  • Jeffjohnson
    "A többi hajónál leadelni kell a lövést,"
    -Manuális torpedó dobásnál, bomba dobásnál is kell "leadelni"

"figyelni mikor kaphat az ember torpedót és már előre felkészülni rá honnan érkezhet,"
    -Minket is ugyanúgy megtámadnak torpedóval csak mi közben a map másik felén kell, hogy kormányozzuk a repülőinket, ráadásul az ellenfél CV-inek az elsődleges célpontja vagyunk (remélem nem kell magyaráznom miért)

"figyelni a sok gyökeret akiket csapattársnak hívsz hogy hova kell segítség"
    -Ezt nekünk is kell

"figyelni a lőszertípust milyen hajóra számíthatsz aki szembejön és ezt figyelembe venni,"
    -Nekünk is kétfajta "lőszerünk" van (torpedó, gyújtóbomba)

"cruiserrel figyelni hova kell légi fedezet nehogy az ellen CV-je az elsőpercben kioffolja a BB-teket"
    -A légi fedezet a mi dolgunk is, mint ahogyan írtam is mi vagyunk az elsődleges ellenfele az ellenséges CV-nek

"Sem a bombázónak sem a vadásznak nincs RNG-je. Oda dobja le a cuccot ahova azt te mondod neki."
    -Nem igaz, nézz utána (látszik, hogy semmit sem tudsz az egészről)

"Kérlek a többi hülyeséget hanyagold a focinak semmi köze ehhez."
    A hülyeséget te is hanyagolhatnád mert már unalmas. Én mindössze a te logikáddal hasonlítottam össze, hogy a könnyűnek
    mondott dolgok milyen nehezek is lehetnek a valóságban.
  • Ry0K3N
    Igen komolyan nehéz a hordozó élete. Annyira nehéz volt összehozni Zuihoval a 2k-s átlagXP-t és a 74 ezres átlagsebzést 6 meccs alatt hogy majdnem beledöglöttem annyira nehéz volt odafigyelni rá. Vért kellett hugyoznom hogy megcsináljam ember érted? Egy percre nem lankadhatott a figyelmem mert bármelyik másodpercben egy elszökött destroyer vagy egy vadászraj megkeseríthette a törékeny életemet lemészárolva dicső torpedóbombázóimat.
  • StrikeFor
    édes Istenem.............
  • DantesHUN
    Mert ám hordozóval semmire sem kell figyelni...
  • csonttika72
    Büszke lehetsz...., főleg, hogy a manőver az alapja minden harci tevékenységnek. Vagy ha olvastad a Harcszabályzatot (valahol rémlik, hogy mondtad, hogy katona lennél), akkor emlékezhetnél,, hogy a harc nem csak a tűzből, hanem a tűz és manőverekek összeségéből tevődik össze. Szóval büszke lehetsz, meg a kiképzőid is, gyöngyszemet neveltek...!
  • StrikeFor
    ez bitang szép!
  • StrikeFor
    nem fogod tudni megmagyarázni nekik...........
  • Ry0K3N
    A többi hajónál leadelni kell a lövést, figyelni mikor kaphat az ember torpedót és már előre felkészülni rá honnan érkezhet, figyelni a sok gyökeret akiket csapattársnak hívsz hogy hova kell segítség, figyelni a lőszertípust milyen hajóra számíthatsz aki szembejön és ezt figyelembe venni, cruiserrel figyelni hova kell légi fedezet nehogy az ellen CV-je az elsőpercben kioffolja a BB-teket. És még sorolhatnám.

Sem a bombázónak sem a vadásznak nincs RNG-je. Oda dobja le a cuccot ahova azt te mondod neki.
    Kérlek a többi hülyeséget hanyagold a focinak semmi köze ehhez.
  • DasIsFuck
  • PrasCo
    Én ugyan PVE majom vagyok, de most belenéztem a statisztikáimba. A Langley-vel az avg. damage-t illetőleg átlagos értéket olvasok, a warships destroyed meg vastagon az átlag alatt van. Nem kívánok a nagyok dolgába beleugatni, biztos a háj tír hordozók opok meg'minden, de az itteni homokozóban ezek a kemény, hideg számok.
    A bot ráadásul elég ritkán fordulózza ki a torpedókat, a légvédelem a nem számottevőtől a nonegzisztensig terjed, a vadászaival a gép mindig a CV-it fedezi, tehát ennél ideálisabb helyzetet CV-vel nem lehet elképzelni. Igaz, az érem másik oldala, hogy egy torp. rajom van és slussz, tehát átlag úgy 2.6-2.7 vetést tudok eszközölni per csata, tehát mondjuk, hogy 16 torpedóból átlagosan beakad a fele.
    Persze, kínos, ha az embert kicsípik úgy, hogy vissza se bír ütni, de a kő-papír-ollóban ez benne van és a DD is tud ilyent (sőt!), na meg a CV sem érzi jól magát, amikor a Kumával először felgyújtom a fedélzetét, hogy kussoljon, utána meg kitorpedózom belőle a sz*rt is, miközben nem tud tenni semmit, csak "menekülni" tizenpár csomóval... :) Érteni vélem, miért nem tartják ezt igazságosnak, én sem szeretek tehetetlenül megdögleni, de a pénisznek mindkét végén képes állni az ember majdnem bármilyen hajóval - ez meg így színes, és ettől jó.
  • Plata
    Én is.És köszi.
    És Működik is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.30. 14:31:11
  • Jeffjohnson
    Jah, Firefox verzió elvileg nincs még. Szerencsére én most Chrome-ot használok
  • Jeffjohnson
    SG+ bővítmény

Jobb felül vannak a böngészők kiemelve. Rákattintasz a saját böngésző típusodra és fel is rakja, csak engedélyezned kell.
    Kicsit másabb lesz az SG ne lepődj meg, mert megjelenik 1-2 új gomb. Jobb oldalt felül nekem megjelent egy fogaskerék, az a beállítások.
    Egy dolgot állítottam át: Overlay kommentmező kikapcsoltam (beállításokban) mert akkor ha ezt nem kapcsoltam ki és válaszolni akartam egy hsz re, akkor azt nem válaszként küldte be, hanem csak mezei hszként.

Tiltani úgy tudsz, hogy az illető nevétől jobbra megjelenik egy kis lefelé mutató háromszög (igazából a név csíkjának a teljesen jobboldalán lesz, ahol mutatja a hozzászólás számát, ott van a válasz gomb, privát gomb meg ilyenek), szóval háromszögre rákattintasz és a hozzáadás listához legördülő menüből a tiltólistát választod ki (csak ez van ott). Ha ki akarod venni, akkor beállítások (kis fogaskerék jobb oldalt felül) aztán középen felül a tiltólistánál tudod törölni.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 14:11:21
  • Hasselhoff72
    altalános eszmecsere és ott az sg.hu bővítmény, ott le van írva minden
  • Plata
    Melyik az a bővítmény?Leírnád ezt bővebben?Nem bánnám ha eltűnnének a retardált rinyálásai.
  • StrikeFor
    igen én azokat hibáztatom akik a 20 perces körből 3-5 percig tökölnek az elején majd a 8-10. percre elérik az ellenséget ,de akkor meg visszafordulnak és a 13-15. percre lemazsolázza őket a tökösebb csapat....igen sajnos szar a random és általában nekem ilyen csapattársak jutnak...hiába vinném a hátamon a kört és áldozom be magam a csapatért ha lekoccolnak a társak mikor harcra kerülne a sor.....ha rossz játékos vagyok emiatt akkor rossz vagyok....
  • Jeffjohnson
    Megtaláltam az átmeneti megoldást, amíg valaki értelmes nem jelentkezik HG-nak. SG+ bővítménnyel le lehet a hsz-eket is tiltani. Így legalább az agymenéseit nem kell elolvasni. A sok szeméttől ugyan nem tisztítja meg a topic-ot de legalább nem látom, amit írnak. Egyedül az új embereket sajnálom, akik ide bejönnek és ezt kell látniuk.
  • DantesHUN
    Nem is tudtam, hogy mindig egy meccsben vagyunk, és tudod mit szoktam csinálni...ne égesd már magad. Nem szokásom campelni.
    A sebzésed azért szar, mert túl gyorsan kilőnek, illetve nem célzol elég jól. Persze, sok függ a szerencsétől. Sok függ a csapattól. Nincs mit tenni, ha időnként nem akarja beadni a sebzést, vagy 2 perc után 5-0 az állás. De egy jó játékos, sok csata alatt, ezt kompenzálni tudja. Nem öt meg tíz, hanem több száz csata alatt, ezért lesz a statisztikája jobb. Egy közepes játékos már sokkal ritkábban képes az ilyen dolgokat kompenzálni, egy rossz meg semmikor.

A másik különbség ott van, én tudom, mikor cseszem el én, vagy mikor van az önhibámon kívül szar kör. Te meg mindig csak mást hibáztatsz.
  • StrikeFor
    büszke vagyok rá,hogy megyek előre és nem ülök a sarokban....mellesleg számtalanszor megírtam én is és más is,hogy ajátékosok nagy %-a amint ellenséget lát megfordul............én nem fordulok meg .......sajnos mivel a sok kispajtás így játszik ezért még ha csapattagokkal is indulok el mire kettőt pislantok már sehol senki és ott úszom egyedül,de mint mondtam nem érdekel,,,akit tudok kiszedek vagy lebontok
  • Jeffjohnson
    Akkor ez a játék bizony nem neked való. Embert még nem láttam, aki büszkén mondta volna, hogy elsőnek halt meg. Szégyen, ha ilyenre vagy büszke.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 13:41:10
  • StrikeFor
    most is elsőnek haltam.....14 perce megy a játék 2 BB-k még nem is LŐTT!!!! és max Hp-n ül a CV seggében
  • StrikeFor
    én támadok nem úgy mint te és 90% ban elsőnek halok meg...nem ülök a fenekemen a kezdőn és várom,hogy range-be ússzon egy ellenfél..........persze,hogy szarabb a sebzésem,mert 5-8 an lőnek már a 3. percben,de leszarom,mert én játszani megyek be és nem kempelni.....sajnálatos módon te mindig a jobban kempelős teamben vagy és van időd lövöldözni....nekem nincs ,mert nincs rá ingerem,hogy a seggemen üljek 10-15 percen át
  • Jeffjohnson
    Így van, ő jó irányba megy csak mindenki más szembejön az autópályán. Érdekes módon mindenkivel lehet értelmes vitát fojtatni csak azzal a 2-3 emberrel nem. Én is beírtam nem 1x, hogy mit lehetne változtatni nerfelni a CV-n. Az nem érdekelte őket mert érdemben semmihez sem tudnak hozzászólni.
  • DantesHUN
    És tényleg abba se akarok belemenni ,hogy ki milyen játékos, de még én is több átlagsebzést csinálok tier IV-es csatahajóval, mint ő tier 8-assal. Szóval, én ebből arra következtetek, lehet nem ő a legprofibb, amivel semmi baj nincs, csak akkor nem teli szájjal kéne üvölteni, hogy ez is szar, az is szar, mindenki hülye. Én tudom magamról ,hogy sokszor rontok el dolgokat, manővert, célzást, de az ilyen embereknél érdekes módon fel sem merül.
  • Jeffjohnson
    Én elvállalnám a HG-t de, melóhelyen 1 hónap múlva beindul a munka aztán már csak napi 1-2 alkalmam lenne ránézni. Ide meg olyan HG kellene aki naponta 5x takarít, amíg meg nem változik a helyzet. WoT topikban is ha jól emlékszem volt Cifu is a hg de ő is feladta a sok IQ betyár miatt és ide is szivárognak át rendszeresen.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 13:34:19
  • DantesHUN
    Épp ezért kéne valami házigazda...szóval az oké ,hogy időnként ki kell ereszteni a gőzt, ha valami feldühíti az embert. De nem minden nap kéne műsor erről az egy témáról.
  • Jeffjohnson
    Felesleges, ő nem hajlandó semminek sem utánajárni. Mintha a falnak beszélnél. Nem olvastad, ez az ő játékuk. Felesleges vele vitázni mert még értelmesen vitatkozni sem tud.

Hivatalos fórumon ezzel a hozzáállással már rég kidobták volna. Gondolom ezért nem ír oda.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 13:31:25
  • Jeffjohnson
    Naja mindig van miért sírni :)

Egyébként a rombolók is sokkal nehezebbek 5-ös szint felett. Játékosok is megszokták, hogy ott vannak kicsit balra, kicsit jobbra, lelassít esetleg megfordul és szinte lehetetlen eltalálni.
  • DantesHUN
    Te komolyan cseszel elolvasni mindent amit más ember leír? Vagy szerinted hogy van ez, direkt hazudozunk? Vagy mi van?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.30. 13:25:27
  • StrikeFor
    nem, csak legyen már a kibebaszott torpedóknak is valami köcsög RNG sebzése ,mert az,hogy minden eesetben maxot sebeznek vagy critet kinyírja a játékot
  • Plata
    Van egy kis gondom játékkal,gondoltam megyek egy két csatát.
    Megvettem a New York-ot.Mentem vele jó szar duplázó kört,szereztem 820 xp-t,utána következő körben 1592 xp-t szereztem.Viszont nem kapom meg az xp-t,közben be mentem másik hajóval is csatába,de csata vége után sem kaptam vissza a hajót.In Battle felirat van rajta nem tudom kiválasztani,pedig csatának vége,New York meg nem kap xp-t.
  • StrikeFor
    hiába véditek a nagyon fasza játékotokat a játékunkban...én is ugyanezzel játszom már vagy 750 csata óta...és kibaszottul felbasz,hogy 4-500 méterre megyek a 2000 méter magas hegyoldal takarásában ,majd berepül 2-3 raj torpedó vadász ,szánalmasan csíter sebességgel zuhanóbombázóként a hegy mellett berepül, rábassza a torpedókat a vízre /amiknek amúgy 1km az élesedési távja elméletileg ugye/ és a hegy és köztem lévő 450 méteres szakaszon megjelenik a hajóm mellett 6-8-12 db torpedó melyek egyenként sebeznek 8-12-20 ezret és mehetek kapálni a főmenübe......és ne baszódjak fel??????????? mimkor minden nap ezt kell átélni???????

én meg lövöm a tökéletes szép találatokat és vagy lepattan vagy 1000-es sebzés.........
  • Jacktor
    Ok, vegyük ki a hordozókat a képletből.
    A következő áldozatod a rombolók lennének... utána meg a cirkálók... aztán játszogathanánk a world of BBs-szel. Köszi, én inkább ezt választom.