A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #668 Elvileg egy német szerző írt róluk de csak német nyelven, most meg nem mondom fejből, de kerestem egy bkönyvtárban volt meg az adott könyv az egész országban valahol pesten. Így ezt leellenőrizni nem tudom, és bár beszélek németül valamennyire, de annyira nem,hogy hajázási szakirodalmat fordítsak.
Hát igen. A többiben igazad van de. Én a Wot-ot veszem alapul, ez a probléma ott se zavarta a fejlesztőket. Nincsenek hordozók, tehát csak egy ág lenne? A WOt-ban a Kínaiak meg a Japánok nem kaptak se TD ágat, se arty ágat. Sőt a japánoknak nehéz tankjuk sincs. A felsőbb tier -béli tankok meg azok is innen -onnan összekapart, összeszedett, átvariált tankok sok esetben.
Igaz, túl régiek a tervek, nem veszik fel a versenyt: de ez mit zavarta eddig is a fejlesztőket? Némelyik tankot, főleg a csak papíron létező tankokat úgy variálták át hogy, mégis csak beleférjenek.
Toldják ki a páncélt, és adjanak nagyobb hajtőműveket, A legutóbbi patch-ban csak úgy 200 mm-esre emelték a VK45 frontját. Ha akarják minden tervez úgy írnak át, hogy az megfeleljen. Ezeket a dolgokat simán átírhatják, hogy megfeleljenek.
A fegyverzet meg hát: Az Iowa-kon ügye 9X 406/50 itt meg a terven: 8X 420/45. Hátha az ágyú ilyen formában nem lenne elég, erre is tehetnek egy kis buff-ot. Mint ahogy a WOt tank ágyúit is némelyiket átvariálták, meg olyanokat tettek adott tankra ami nem is volt rajta soha, stb.
Szóval, ja alapvetően én is azt gondolom amit mondták, csak éppen hogy a tankokhoz való hozzáállásukból kiindulva, ha akarnák belenyúlnak a tervekbe, átírnak értékeket, itt egy kis buff, ott egy kis buff, és teljesen jók lennének.
A baj inkább az, hogy nem azért nem teszik meg, mert nem lehet, az OMM hajóira nincs akkora piac, hogy megtegyék!
Ha annyi potenciális vásárló lenne nálunk mint a kínaiaknál lefogadom, az ág már kész is lenne!
Amúgy majd csak figyeld meg, például mondjuk majd az orosz hajó ágnál, lesznek olyan tervátírások, hogy a hajók egyensúlya meglegyen. De hát az orosz piac nagy. Ez a különbség.