banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Ry0K3N
    -2 rajt ráküldök foroghat amerre akar, képzeld nem szoktam bedobni a CL arcába ha elnyomja a skill mert olyan szépen látszik hogy átment július 6 ba, ilyenkor kell tudod másik célpont után nézni vagy kivárni, egyszer úgyis lejár az a skill

-BB-vel tökmindegy mit csinálsz, te magad mondtad "minimalizálni a károkat", NEM lehet kikerülni mindegyik torpedót, minimum egyet bekapsz. De nem értem ez most hogy jön ez ehhez hogy szét akarja az ellen CV-je torpedózni a te CV-det. Még nem jöttem rá hogy műkdösz.

"-Személyeskedést hagyd meg otthonra. A két külön sebzésnek és annak hatásainak éppenséggel megvan a lényege de gondolom erről sincs halvány lila gőzöd sem, hogy ezt okosan, hogy lehetne kihasználni mert ha lenne nem írnál ilyeneket."
    -Ja persze nekem nincs róla fogalmam csak te vagy a helikopter akkor magyarázd el kérlek a logikai összefüggést az AP HE lőszer és a Torpedó és Zuhanóbombázó használat között. Közük nincs egymáshoz.

"-Aha, akkor a fighter beállítás minek is van a játékban?"
    -hogy kapj érte 50XP-t meccs végén
    fighter beállítással potenciálisan 2 ellenséget tudsz hatástalanítani mert ennyi lehet a max CV, a többivel csak 13-at minimum. Mégis mit csinálsz mikor a golyófogók elfogytak? Jól megidegesíted őket a zümmögő vadászrajaiddal?

"-Nézz utána, nem ártana...."
    -Vagyis fogalmad sincs, értem.

Nézd jeffike ugyanúgy fogsz járni ezzel is mit wottal, hogy kétezer csata után megunod az egészet úgyhogy felesleges járatnod itt a szádat. Azt sem bírtad ezt sem fogod. Ugyanazok a baromságok vannak itt is mint ott anno.

De konstruktív hozzászólás kell? Adok egyet, játsszon mindenki CV-t mert OP és baromi könnyű játszani vele és fossa az XP-t amíg meg nem érkezik a nerf. Mást erről a játékról jelenleg nem kell tudnia annak aki idelátogat. Meg kerülje a BB-t mert annyiból dobálhat négy 6 oldalú dobókockát is ugyanannyira élvezetes.