A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5946 Ezt az "erős légvédelmet" ismerem a CBT-ből, soha nem ért semmit. Lehet, hogy az is tipikus ellenfél skill, szemben működik, nálam semmit nem ér, 2-3 gép volt a legtöbb kilövésem Cleveland-Pensacola idején. Nem is értem a videókon az Iowa hogy tud kilőni annyi gépet, előre fogadnék nagyobb összegben, hogy nálam az Iowa is maximum ha 10et leszed majd, az már jó lesz. Sok az ilyen "VÉLETLEN" a csatáimban, de ezek szerint másoknál nem annyira...
Ahogy látom, a vadászok többet érnek, mert azok nélkül a torpedósok esélytelenek, ha figyel a CV. Jobb a 2 vadász, 1 torpedós konfig, mert a csapat és a másik CV úgyse segít semmit... Ha meg +tier CV van szemben, akkor pláne hajadra kenheted a torpedósokat. Mert szemben soha nem szobanövény a CV.. Már itt tier4-ben is, ha tier5 van szembe 2 vadásszal, nem jutok el a csatahajókhoz, még a vadászt is bedarálja, mivel gyorsabbak és erősebbek...
Azért hasonlítottam össze a CV-t más hajókkal mert korábban páran mondták, hogy nem OP kaszt, próbáljam csak ki, nehéz. Én tier4-ben vagyok a hajókkal meg ezzel is, 100 találatot a St. Louis hoz össze, a Phoenix előbb meghal... Később lehet, hogy alakul, de az a 100 találat is kemény harcok árán sikerül, nem pár kattintás... Ha a csatahajókat nézzük, a nevetséges sebzéseik mellé a 30 sec töltéssel, a fordulásokkal, ágyúk forgatásával sokkal többet vesztenek egy körben, mint a CV újratöltései. Nem egyszer volt már, hogy mire kijöttem az előző torpedók kerülgetéséből, a szigetek kerülgetéséből, a rombolók kerülgetéséből és becéloztam végre egy hajót, már jött újra a repcsi...