A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5945 Na ennyi mára. A szorzókat nem tudom megint kivenni. Wyoming ellen bejön a Fuso, ez egy dolog, ez wg... De 3 pont van, engem 6an lőnek a C-nél, kérek helpet, leszarják, menekülök, kicsapok egy cirkálót citadellel, mert király vagyok...:) Szóval hatan rajtam, ebből 1 romboló is. Közben a túloldalon megdöglik mindenki. Hogy a picsába, mikor hatan vannak rajtam??????????????????? 9 ember lezúz 14-et????? Kiszedtek, maradt 3 hajónk, ebből egy FULLOS CLEVELAND!!!!!!!!!! Minden bázis piros, a fullos Cleveland meg a pálya szélén körözget nehogy eltalálják!!!!!!!!!!!!! Szemben 3 fullos csatahajó (sok más egyéb mellett...), köztük a Fuso természetesen, hiszen a sok gyáva szar nem fog rálőni egy Fusora, mert akkor az visszalő és ez egy csatahajós játék, milyen dolog az, ha eltalálnak véletlenül és lemegy a festék a hajóról... Az összes feljelentésemet előttem ezekre a barmokra, csak a túlélő Myogit nem bántottam, mert neki elég baja van, láttam, hogy lőtt ő folyamatosan, de azzal a hajóval kár pazarolni a lőszert, mert csak drágább lesz a kör végén a javítás, többre menne, ha foglalásra játszana, ahhoz talán elég gyors is...