banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    És hogy ne csak a csatahajókkal példálózzunk mindig: mai szorzós kör a tier4 Isokaze rombolóval, 2412 xp, 120ezer kredit, 2 kill, ezek csatahajók voltak. Ez nagyon jól hangzik, jobb mint a CV köröm, mit pofázok akkor, mondhatnánk. De lássuk a részleteket!

Átmentem a térképen, hátul együtt mozogva közlekedett 4 csatahajó, rájuk mentem. Szigetek nehezítették a torpedózást, várni kellett míg elhalad az első 2. Közben a repcsik és egy másik romboló felderített, így máris lőttek, de nem volt vészes. Bementem 5 km-re, onnan torpedóztam az elsőt, az első hullámot túlélte, pedig kapott jópárat, így újra fordulnom kellett, hogy befejezzem. Közben már 3 hajó lőtt+a másodlagos tűz is kettőtől, füstöltem, cikáztam, javítottam, vártam a töltést, újra célozni kellett, a lövéshez oldalt kell fordulni, ami életveszélyes.... Több mint a fél hp-m hiányzott mire elment a második adag torpedó, ez kiszedte az egyik csatahajót, küldtem még a másikra is ami mellette jött. Mielőtt kilőttek, még el tudtam küldeni egy utolsó adagot, az is talált, majd jóval később elsüllyedt ez a dög is. Harmadikként öltek meg a csapatból és onnantól minden a többieken múlt, akik ugye általában retardáltak. Szerencsére ezúttal megnyerték valahogy. Na így kaptam győzelemmel, szorzóval ennyit!

Látható, hogy egy jó körhöz erősen szenvedni kell a rombolóval és akkor is többnyire kinyírnak, mert a kevés hp miatt a közelharcból nehéz kijönni össztűz alatt. Soknak tűnik az xp és a kredit amit adott (szorzós körre, hangsúlyozom!), de messze nem ugyanaz a teljesítmény így összeszedni, mint kattintgatni párat a repcsiknek és néha új irányt adni hátul a hajónak...