banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    NA végre egy jó kör, szemben csak egy Langley meg valami japán cucc. 11 torpedótalálat, 15 repcsi, erre adott 1188 xp-t (szorzó és zászló nélkül), 80ezer sebzés (+1700 vízbetörés miatt), nettó 106500 kredit. Fordítsuk le hajós nyelvre: 11 találat és némi légvédelem.

Most akkor nézzük a szomorú valóságot: Myogi tier4 japán csatahajó, 80% mellélövés, ha meg talál akkor kemény 1000, pontosan 1000 sebzés legtöbbször. Tier4 USA Wyoming, 50ezres sebzésnek már NAGYON örülni kell, mert az tényleg iszonyat jó kör vele, ilyenkor már azért akad kill is, légvédelem szánalmas és feleennyit nem kap xp-ben, de kreditben se kap 100at, ráadásul az 50ezer sebzést nem 11 lövésből hozza... És íme a tier4 USA hordozó, 1200 xp, nettó 106ezer kredit, egyetlen torpedós osztaggal, mi lenne akkor 2-3 ilyennel...

Tény, hogy ha az MM kicseszik a hordozóval és nagyobb hordozókat kap, akkor szart se lehet csinálni. Az is tény, hogy ha a csapat full retardált és beengedik hátra az ellenfelet, akkor is bukta. De ha összejön egy kör, mikor nem basztat senki és odajutok egy ellenfélhez, akkor az sima ügy. Csatahajóval is mindig fos a csapat, fos az MM, de ott még emellé nehéz sebezni is, mert míg én lövök, addig engem is lőnek, általában többen is.

Szóval úgy gondolom már itt tier4 szinten is bizonyítottnak érzem, hogy a hordozóval könnyebb a játék! Messze nem vagyok vérprofi pár körrel a hátam mögött, de a 6 torpedómból elég sűrűn talál akár 4-5 is egy sorozatból! És egyetlen torpedórajjal 80ezret összelövök, mert NEM TUDNAK KIKERÜLNI a csatahajók, se a hordozók!!! Ha nincs direkt egy sziget mellettük, esélyük nincs, csak ha elbénázom és olyan közel dobom a torpedókat, hogy még nem élesednek mire odaérnek!! Ha élesednek, akkor annyi!!! Csatahajósként sokan mondtuk ezt és mostmár hordozósként is meg tudom erősíteni!!! Ebben a felülnézeti szarban már messziről látszik, hogy szerencsétlen próbál elfordulni. 2 kattintás a korrekció repcsivel... Ezt vártam egyébként, és mostmár nem mondhatja senki, hogy ki se próbáltam! Undorító így játszani, de sajnos fossa a kreditet és az xp-t ha győzelem van és sebeztem is, mindezt úgy, hogy nem kell hozzá 6 kill...