banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Jó, hát szerintem visszamegyek ezzel PvE-be... Végre 2 Langley szemben, nálunk egy tier5 japán hordozó és én. Erre ez a faszkalap elmegy a sarokba és a 2 torpedós és 1 vadász egysége ott köröz a hajója fölött!!!!!!!!!!!! Egy kurva métert nem megy sehova támadni!!!!!!!!!!!! Tier5 szinten!!!!!!!!!!!!!! És hiába írok neki, hogy csináljon valamit!! Nem létezik, hogy az ilyen nem bot!!! Nem lehet ennyire nulla idióta valaki tier5-ben!!!!!!! Természetesen így a 2 Langley 2 vadásza engem ütött végig, így semmit nem tudtam csinálni, közben rámengedtek 3 (!!!!!!!!!!!) csatahajót még a végére, mert a "csapat" szokás szerint nem volt sehol...

Nem sok alternatíva van így a mozgásra, mert ha hátul a vonalon araszolok, akkor is simán bejön az ellenfél sértetlenül, az egész pályán keresztül... Az oktatóvideókon hangsúlyozzák, hogy kövesd a csapatot, mozogj együtt velük. Aha, nem tudom ezek hol élnek, de ahhoz rendes csapat is kéne, ami nem engedi át a leglassabb szarokat is simán. Mert hogy egy gyors, fordulékony romboló átmegy, az még rendben. De hogy több csatahajó is lazán, az már vicc...