A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5936 Kifulloztam a Langley-t. Hát ez elég sovány emberek ellen. Itt fokozottan szükség lenne a normális MM-re, mivel ezen a hajón még csak 1 db vadászraj van, nincs külön extra konfig, majd csak tier5-től lesz. Ennek köszönhetően ha szemben van tier5 hordozó, akkor gyakorlatilag lehet kilépni a picsába a játékból, mert az ő vadászai 2x annyian vannak és másfélszer erősebbek hp-ra és sebzésre... Tehát már a kezdőképernyőnél eldől a csata számomra. Eddig 2 kört mentem, természetesen mind a 2 körben ott volt a tier5 USA szemben VÉLETLENÜL, nálunk pedig vagy 2 Langley volt, vagy én és egy japán tier4. Soha nem nálunk van a +tier, szintén VÉLETLENÜL...
És hát a csapat. 3 bázisos foglalás, MINDENKI elmegy az A felé. Engem a C elé tett, de én is elindultam, kemény 15 a sebességem. A C ponton átjött 2 Phoenix akadály nélkül, szarrá szedtek, pedig már előtte szóltam a csapatnak, hogy valaki jöjjön C-re, de basztak jönni. Kinyírtak nyilván, az egyik Phoenix kapott egy torpedót, de ennyi. Beírtam, hogy kösz a helpet. Valamelyik észlény visszaírta, hogy miért álltam egy helyben. Mondtam neki, hogy mozogtam, csak egy Phoenix 2x gyorsabban megy... Barmok... Fingjuk nincs a stratégiáról, se a hajók képességeiről, de pofázni tudnak... Persze bukta lett a kör, mivel ők az A pont alatt álltak 100an, az enemy meg befoglalta a másik 2 pontot...
Ettől függetlenül 4 torpedótalálatra és 5 leszedett repcsire 1100 p-t adott és 90ezer kreditet első körre, ennyit egy csatahajó nem kap 4 lövésért...