A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5852 Ötlet, viszonylag sok szabadidőmből kifolyólag:
Kapcsoljátok be a replay mentéseket!
Aztán játsszatok és küldjétek át nekem a replay file-okat az "atomistencsászár" körökről (a játék könyvtárában a replays mappába teszi őket a program, egy csata egy file)! Erre a címre jöhet a replay:
Olyanokra gondolok, amik kiemelkedően izgalmasak, pl sok kill (3+), sok sebzés (minimum a hajó hp-ja), izgalmas csata (közelharcok, szemét MM, de mégis kemény csata, torpedózás, manőverezések, stb, nem olyan, hogy állsz és összelősz 100ezer sebzést 20 km-ről...). Láttam itt jópár olyan screenshot-ot, amit szívesen megnéztem volna videón is (pl a Colorado vagy az Aoba!!!!)!!
Én megcsinálom a videót róluk és fölrakom a youtube csatornámra: , mint 'WoWs felhasználók csatái', a küldő játékosnevével a címben természetesen! Bármilyen hajó, bármilyen tierből jöhet, bár a hordozókat nem szeretem, de ha van velük nagyon jó kör, akkor egye fene...:)
Így rengeteg jó kis csatát lehet megnézni bármikor, esetleg tanulni is lehet belőlük. Nekem meg nő a nézettségem, mindenki jól jár...:D
Szóval aki gondolja, küldheti a fájlokat. Addig se idegeskedek a játékon, míg a videókat készítem...:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 18:37:59