A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5840 A mai tendencia az, hogy a retardált gyáva idióta saját csapat megindul 1 vagy 2 oldalon hátul körbe. SENKI nem indul előre, az ellenfél felé. Aztán ha a szélén netán jön valami szembe, már fordulnak is meg a picsába. Az ilyen barmok miért itt játszanak? Ott a Need For Speed, autós játék, van online része is, abban az a feladat, hogy megyünk mint a barom, menekülünk végig. Takarodjanak oda és játsszák azt!
Szinte minden körben az történik, hogy megyek előre egy kicsit, helyezkedek, megjelenik az ellenfél, harcba keveredek velük, lőnek 4-en, lőnek hatan, van rajtam 2-3 romboló, körbenézek és csak az üres tenger, pár sirály, hullámok a horizontig... És mindegy, hogy csatahajó, cirkáló, vagy romboló, akkor is ez van! Tök egyedül hagynak, mert meglátják az ellenséget!
Annyira nullák a játékosok, hogy képtelenség normális köröket menni! Hiába plusszosak a körök anyagilag, egyszerűen elmegy a kedvem az egésztől az ilyenek miatt, hogy harcolok egyszerre 4-6 ellenfél ellen, sebzek 4 milliót, kilövök párat mire kilőnek, de akkor is bukta lesz, mert egyedül nem lehet leverni 15 ellenfelet egy lomha csatahajóval... És bár a kemény körökre kapok azért viszonylag jó, de mégis undorító a folyamatos vereség, miközben tudom, hogy nem azért bukunk, mert szar az MM, tök simán lehetne nyerni, ha legalább rajtam kívül még 2-3 ember tudná, hogy milyen kurva játékkal játszik egyáltalán...:(
Soha nem értettem a wotban sem, hogy miért látszik az, hogy szemben tudnak foglalni, szemben tudnak együtt támadni, szemben el tudnak találni, nálunk meg mintha csupa "esőember" játszana. Vagy csak úgy érzem, mert ahogy látom, sokan panaszkodnak itt a fórumban szintén emiatt. De ezen a héten még egyszer nem volt olyan, hogy az én csapatom fölényesen nyert volna, mert annyira jók voltak, hogy az ellenfélnek nem volt esélye. Mindig vagy épphogy nyertünk, vagy bukta. Azért egy hét alatt párszor már csak illene normális csapatot is kapni még matematikailag is szerintem...