banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Én úgy kalkulálok, hogy 3 millió alá nem megyek. Az az alja. Azon felül kell meglennie a fejlesztéseknek és a hajóknak. Tehát ha kell valami, akkor addig tolom, amíg meglesz. A wotban is mindig pénz és xp gondom volt, ezért itt most igyekszem jobban tartalékolni. Megtartottam a Kawachit és a St. Louist, mert ezekkel szép köröket lehet menni és még nincsenek beteg módon durva ellenfelek szemben. Ha meg rátolsz vagy kapsz prémium napot néha néha, amikor ráérsz 8-12 órát minimum beleölni a játékba, hogy meg is érje, akkor különösen jól jön a zsé. Itt nem csak a játékhoz kell stratégia, hanem a háttér előteremtéséhez is. És lélektani előnye is van. Ha alapból van 3 millád és úgy nincs pénzed a 7 millás hajóra, egész más a közérzeted, mint mikor 300ezred van és úgy nincs meg a 7 milla...:)

A wotban is a tier8 már csak viszi a pénzt, tier9-10 prémium nélkül teljesen esélytelen, full mínuszos körök, nem abból lesz meg egy-egy új tank, amit ezeken a szinteken keresel. Lejjebb kell menni, nyilván ez is a készítők célja, különben kiürülnének az alsóbb szintek egy idő után, így meg muszáj vagy visszamenni farmolni. Mondjuk szerintem itt nagyon durván irreálisak az árak, de ez van...