banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Myogi. Szembe berak 4 db Cleveland-et, ebből 3 szakaszban, hordozó is van persze. Természetesen mind a 4 Cleveland velem jött szembe. Abból állt a meccs, hogy menekültem, miközben 4en lőttek napalmmal folyamatosan. És végig egyetlen lövésem se ment be! Egy se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennek így aztán qrva sok értelme van.... A csapat természetesen a térkép másik felén álldogált, külön rákérdeztem, hogy nem akarnak lőni esetleg valamire, erre azt válaszolták, hogy OP az ellenfél!! Baszki, azért OP, mert rájuk se lőttök!!!!! Ennyi retardáltat, de tényleg...

Most hogy meglett a Myogi, előtte toltam már 3 csatahajóval, így azonnal feltűnt, hogy félelmetesen szemét módon el van rontva ez a hajó! 5ből 4 sorozata mellémegy, előtte vagy mögötte csapódik! Pedig tök ugyanúgy játszom, mint a többivel, ugyanaz a töltés, ugyanaz a célzás. És Wyoming-al igencsak eredményes vagyok, Kawachival szintén, ezzel meg 5ből 4 mellé??? Pedig a Wyoming szórása rosszabb is! Jó, hogy nincs manipulálva a játék, minden rajtam múlik...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.15. 21:29:51