A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5627 Hát ezt az Arkansast esélyes, hogy eladom a picsába. Nulla légvédelemmel és nulla fordulékonysággal én vagyok az elsődleges célpontja a gané hordozóknak. Érdekes, hogy mikor a Wyominggal megyek, ott nincs, vagy nagynéha van hordozó, míg az Arkansas ma 3ból 3x 1-2 hordozót kapott szembe, amik persze rögtön nekem jöttek, az egyik meccsben valami tier5 japán szar is bent volt, 3 torpedós kötelék támadott 3 irányból, igen sok esélyem volt bármire. Természetesen a wotból már megszokott: "szemben pro arty, nálunk agyhalott arty" felállás itt is megvolt, ami a mi hordozónkat illeti... A Wyoming ugyanúgy tier4 amcsi csatahajó, akkor mégis mi alapján sorsol folyton Arkansas ellen ilyen szemetet? Lehet hogy direkt a légvédelem teljes hiánya miatt? Á, ez megint csak összeesküvés, nyilván nem ennyire aljas a wg...
Szóval elég trágya ez az ingyen prémium hajó. Nulla manőverezés, semmi légvédelem, fos MM-et is kap (a Wyoming sokkal több saját tieres meccset kap, mint ez...), a bevételét meg még a Kawachi is simán felülmúlja... Azon kívül, hogy jól néz ki, nem sok értelme van sajnos.:( Ráadásul csak gyűjti a szabad xp-t magára, mert nem olyan a rendszer mint a wotban. Pénzért meg nyilván nem váltom át, ilyen fos játékért nem fizetek...