banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Nagyon zavaró, amit egyes játékosok csinálnak. Fogja magát, és 1/4-es sebességgel megy. Így soha nem ér oda ahová kéne, nem tud segíteni.
    Pláne, ha még meg is áll a nyílt víz közepén. Bravo. Ügyes vagy. Aztán csodálkozom, hogy lehet, hogy az előbb 5-ten voltunk most meg én egyedül.

De ellenfélként is idegesítő. Mint azt gondolom, majd mindjárt felgyorsít, nem lehet hogy egy helyben áll , és elé lövök. A még rosszabb, egész csata ideje alatt, a csatahajójával egy sziget mögött áll. Mikorra maradt vagy 10% hp-m, nagy bátran előjön és akkor kezd harcolni. Mi undorító dolog már ez?
    Azt a WoT-on nevelkedett tetves idiótáját! Bosszantó, mert rálőni nem lehet, mert áll a sziget mögött. De addig amíg full hp-n a sunyi féregje elő nem jön nem zavar sok vizet. Most nem azért, de a saját csapattársaival is kitol.
    Három csapattársát sülyesztettem el. Ezt végig nézte, a sziget mögött ücsörögve, és akkor jött ki csak, amikor már 10 % hp-m volt. Mondjuk így se tudott legyőzni, mert elmenekültem. Neki is az lett volna az érdeke ,hogy harcoljon, ne a sziget mögött ücsörögjön.

De az is jó, ha az én csapatomban vannak, és nálam is mindig van ilyen. Fú, meg az 1/4-desek. Látom jönne felém segíteni...de...miért nem lehet még háromszor lenyomni a W-t? Sose ér ide.