A Wargaming új MMO játéka
-
4-es szinten nincs vadász setup-os amcsi CV a Langley-nek csak 1 Flight control mod-ja van az pedig 1-fighter 1-TB. Legalábbis 1 perce mikor néztem még így volt (CBT-ben másképp lehetett mert nem te vagy az első, aki ezt mondja vagy csak szimplán 5-ös volt az ellenfél)
5-ös szinten van az első lehetőség választani de akkor is minek supportot játszani PUG-ban, amikor cserébe 0 védelmet kapsz?
Mert nekem ez volt a határozott elképzelésem, ezért kezdtem Amcsit, hogy támogatom a csapatom és leradírozom az ellen repülőit de sem XP-ben sem pedig segítségben nem volt ez megfelelően honorálva. A Japó CV playerek azzal kezdik, hogy kihasználják azt, hogy nekik több squadjuk van mint, amennyit a vadászaim le tudnak szedni és ha át tudják úgy hozni repülőiket, hogy nem veszem időben észre, akkor akár 1 támadás alatt kukázhatom a CV-m hiába vagyok támogató felállásban, az ellen veszít 1-2 sqadront cserébe én vagy halott vagy 0 HP-s vagyok.
Viszont soha egyetlen csapattárs nem köszönte meg azt, hogy én "tisztán" tartottam az eget és segítséget is csak akkor kapok ha véletlenül valaki arra jár és éppen nincs más dolga. Olyan lassú a CV, hogy semmi elől nem képes elmenekülni, ami rá vadászna. Ellenségnél is ott a CV, aki rám vadászik +DD-k szinte mindig át tudnak surranni.
Meglátom, hogy alakul nagyobb szintem de ezen a szinten a CV-k egyáltalán nem OP-ok, legalábbis nem a USN. Ha vadász beállítást választom, akkor a legtöbb, amit el tudok érni, hogy az ellenség CV-je nem fog semmit sebezni de kilőni nem fogok semmit. Nem azt akarom, hogy 2 dolgot tudjak egyszerre hanem, hogy megfelelően legyen honorálva az ha én a támogató szerepkört választom 4-5000 XP ugyan már....
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.06. 12:55:49