banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Gundark 1 1
    Igazad volt abban amit a másik topicban mondtál Cifu, ez egy szar játék :) Kicsit lövöldözni akartam és még egy kört menni, de valahogy majdnem éjjel egy lett :) Nézegettem a jutúbon a cv-ket, hát.. ez egy minigame, amiben jópofa ikonok lőnek ikonokat.

Nem flamet akarok, csak kérdezem, hogy én még nem találkoztam cv-kkel élőben (még csak III-as vagyok, és a főnixre gyúrok:) de már számtalanszor próbáltak megtorpedózni. Azokat még elkerültem, de a repcsik ellen van valami használható módszer? Azonkívül hogy igen sok AA egység kell :) Mert a cv-s videókon elég gáznak látszik hogy az ember előtt kioldanak és helló :) Ezt talán úgy lehetne megoldani hogy célt jelölsz ki a gépeknek de egyébként nincs beleszólásod abba hogy hogy oldják meg.

Mondjuk tegnap volt egy retardált csapattársam. (ahogy többen is jeleztétek, milyen érdekes hogy mindig a saját csapatba jut ilyen) hasítok egy BB felé de még messze van, erre találat. Mondom mifa*z. Megint. Oldalra nézek és a vicces gyerek egyesével lövöldözik rám olyan 8 kmről. Jeleztem neki hogy kurvára nem kéne. Erre visszakérdez hogy miért te nem ellenséges hajó vagy? És rám lő egyest megint. Mondtam de baz+ és oldalsortüzet adtam le a St Louisból. 2 nem talált :) Erre elkezdett vinnyogni hogy csak viccelt. Ezek az emberek azt élvezik hogy elbasszák más játékát?
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.07.06. 10:46:28