A Wargaming új MMO játéka
-
A csatahajókkal az a baj, hogy amíg ki nem fejleszted teljesen nagyon sokat fogod tépni a hajadat. A Coloradom tegnap lett teljesen kihúzva minden komponens rávéve és így már egész tűrhető. Messzire lő (bár a pontossága hagy némi kívánnivalót) ha betalál elég komoly sebzést tud bevinni (tegnap volt egy 35K-s citadel találatom is egy Kongo ellen) és a légvédelme is elfogadható. Csak mire idáig eljutottam vele az kész kínszenvedés volt. Ráadásul ugye a megvásárolandó komponensek ára meg egész egyszerűen rablás. Az utolsó hajótest egymillió kilencszázezer. Röhej.
Más. A múlt héten hozzácsapódtam egy német társasághoz és tegnap este ts-n beszélgettünk a következő nemzetről amit kiad a WG. Én ugye úgy tudtam, hogy az oroszok jönnek, de a srácok azt mondták, hogy azóta WG változtatott az álláspontján és a németek, majd röviddel utánuk az angolok jönnek. Kérdeztem, hogy ez az infó honnan van azt állították, hogy a német nyelvű fórumon beszélték. Én minden esetre még nem néztem ennek utána majd lecsekkolom, de ha igaz a hír az mindenképpen örömteli szerintem.