A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #4889 https://www.youtube.com/watch?t=204&v=Xz1Pm7p-t0M
Tessék. Ez szerinted úgy mégis mi? Tekerj a 3. perc környékére. Meg lehet tenni? Mit látsz ezen a nyamvadt videón?
Meg egyébként is, szerindted, gondolkodj már egy kicsit. Miért mondom ,hogy igenis ki lehet térni? Hazudok? Hülye vagyok? Az a szórakozásom ,hogy egy ostoba játékról találok ki valótlanságot, hogy téged idegesítselek?
Vagy esetleg netán, tényleg lehetséges a dolog? Most őszintén.
Ezt már eljátszottuk legutóbb is. Úgy tucatnyi ember magyarázta, hogy mit kell tenni. Nem én egyedül. Egy rakás ember leírta. Szerinted ők is hazudna? Hülyék? Vagy miért mondják? Nem azért mert képesek rá?
És könyörgöm, nem megsértődni meg veszekedni kell. És elhiszem, hogy nehéz megcsinálni. És igen, az is igaz nem mindig sikerül. Az is igaz, a japán magas szintű hordozók, ha nincs vadász-védelem, igen durvák. Lealáznak bármit. De ez minden nap, nem minden csatában van így.
Van amikor ki lehet kerülni, van amikor nem lehet.
Igen, tudom ,pontosan tudom ,hogy van olyan is, hogy a repülőkkel utánad fordul. De ezt se lehet ám mindig megtenni. Van amikor igen, van amikor nem. Például ,ha sziget takarásában vagy, vagy a térkép szélén, nem tudnak torpedót ledobni, vagyis ledobni ledobják, ,de az tuti ,hog mellé megy.
Vagy, ha van a közelben szövetséges vadászgép, vagy cirkáló erős AA-kal, lelövöldözik a repülőket, és nem tud telibe torpedózni.
Mégegyszer: igen, van olyan, persze hogy van, nem lehet kivédeni.
Mellesleg, ha úgy 100 csatát beletennél hordozóba, meglátnád, hogy igazat beszélek. Miért nem csinálod? Meg egyik se csinálja, aki nyafog a hordozók miatt.
Hidd már el nekem, tudod hogy tanultam meg, mik a jó trükkök egy hordozó ellen? Úgy, hogy én is mentem hordozóval, és láttam mit csinálnak mások ellenem! Így lehet a legjobban megtanulni valamit. De ez más hajókra is vonatkozik. Akkor tanulod meg ,hogy védekezz egy romboló ellen, ha mész rombolókkal, mert kiismered a gyengeségeit. Látod mit csinálnak mások.
De basszus, ha nem fogadod meg, amiket mondok, és csak tök feleslegesen koptatom a számat, és ismét jön a dühöngés meg a veszekedés, akkor most hagyjuk a picsába, és inkább nem szóltam semmit.