22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Látod, aztán mennyire kiakadtál mikor már nem tudom ki de ráfeszült a láthatatlan torpedókra. Nyugi és relax.
  • Toweliee
    Itt van gyorsított legénység képzés, mint a tankosnál?
  • DantesHUN
    Kész. Elég. Uninstall, és ezzel befejeztem ezt okádék fost . Persze a nagy büdös SEMMI! belém ver AP-val 25 ezret. Mi volt ez ? Láthatatlan hajók is vannak már?
    A faszt idegesítem magam ezzel a szarral.
  • Toweliee
    Akinek megvolt a Warspite a cbt alatt az mit mond, megéri megvenni?

Derwi, most fedeztem fel a csatornád, grat hozzá!
  • DantesHUN
    De most mégis, mi a faszt mondjak, jaj de jó játék? Megéri? Nincs vele semmi baj? Tier 3-as csatahajók teljesen használhatatlanok. Kicsi a lőtáv. Túl lassúak. MInden kibaszott találatra azonnal felgyullad. És a legidegesítőbb, hogy nem sebez. Se AP-val, se HE-vel. Teljesen mindegy, mire, milyen kombinációban, nem sebez. Semmit. Nullát. Lófaszt. HE-vel lőttem valami kicsi hajót: három sortűzből NULLA! Eltaláltam, de a HE gránátok amik ügye robbannak..az a lényegük hogy robban egy cseszett nagyot...nem tudom elpárologtak.

AP-vel átlagsebzés 900 körüli HE-vel 800 körüli. Akkor mi a picsával kell lőni? Nem azt akarom ,hogy jaj csatahajó legyőzhetetlen legyen, de minimális élvezhetőségi faktor...valami siker élmény...de nem az minden kis nyomorék hajó felgyújt és szétlő, én meg viszont semmit, mert semmilyen lőszerrel nem sebez.
  • tutyimutyi2
    úgy tudom imádni azt amikor már minden hajó a végét járja talán még nyerhetünk is de neeeem mert felbukkan mindig egy full hp-s csatahajó
  • DantesHUN
    A WG veszi el az én kedvemet. Jó, igazából végülis csak annyiban rosszabb, hogy jóval pofátlanabb módon akarnak pénzt szerezni mint WoT-ban meg sokkal félkészebb. A többi a Wot-ban megszokott baromságuk. Csak az a baj, bele tettem pár évet a WoT-ba.
  • tutyimutyi2
    3000 aranyat érdemes megtartani hátha jön valami kisebb szintű prémhajó?
    illetve vajon mi történt a kitakami-val hogy jelenleg nem megvehető?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.28. 18:13:02
  • Awakening
    Na, le ne töröld. Hiányoznának a tartalmas hozzászólásaid, amikkel elveszed a többiek kedvét. :)
  • tutyimutyi2
    hát figyu úgy tűnik hogy a fejükben is wipe történt nem csak a játékban :)
  • DantesHUN
    Phenix cirkáló, 300-akat lő HE-vel, és így kéne a tier V-s cirkálót kifejleszteni.

A 3-as csatahajók, S. Carolina és Kawachi konkrétan AP-val használhatatlan. Nulla. Semmi. Teljesen semmi. HE-vel alig valamivel több jön össze a semminél. Nagyon érik a gondolat, hogy letörlöm végleg a francba.
  • Dewri
    A Chesternek a nevéből adódik, hogy ki van vele cseszve? Legalább 6 kör kellett, mire kijött vele a szorzó, mindent bebukott addig, míg a többi hajóval 2-3 meccsből már megvolt a győzelem, pedig ugyanúgy tier2 szintek... De azért mentem vele egy 4 killes kört, természetesen bukta volt az is... A videóban gyönyörűen látszik, hogy folyamatosan párszázas sebzéseket adnak a HE sorozataim úgy rombolók, mint cirkálók ellen, alig van modulsebzés, felgyújtani talán 1 hajót tudtam. Iszonyatosan el van rontva az egész sebzésrendszer úgy ahogy van!!

Továbbra is képtelen vagyok felfogni, hogy ez a sok gyökér aki bent van, már nem nulla kezdő, hanem "tapasztalt" CBT játékos. Félelmetes, hogy mi megy. Ütköznek, nem tudnak célozni, semmi csapatjáték, ha az egyetlen bázis a térkép közepe felé van, akkor ez a csürhe egy kupacban tobzódik a térkép jobb fölső sarkában, miközben 4 ellenfél foglal... De tényleg, hogy a bánatba lehetnek ennyire idióták?????? És még mindig kettes szinten szopok, mert nem tudok összeszedni szaros 2400 xp-t, akkora fos körök mennek... Nagynehezen összejött amcsikkal a St. Louis, de azzal is a legelső kör durva vereség volt úgy, hogy top hajó voltam a listán, teljesen egyenlő leosztású tier3-tier2 ellenfelek jöttek és szinte veszteség nélkül elpicsázták a csapatot!!!! Miért? Hogyan?? Kettes-hármas szinten?????

Egyébként nálam néha még mindig van némi hanghiba játék közben, kicsit recsegős időnként, pedig az új verzióban volt hang optimalizálás is, azt mondták. Egyéni probléma, vagy másnál is van? A replay visszanézéskor különösen zavaróan szaggat a hang...
  • Dewri
    Szerintem itt is többmindentől függ a dolog, gondolom nézik a felderítést, a sebzést, a killt, a kapott sebzést, a bázisvédelmet, a foglalást, a lelőtt repcsiket (Arkansasnak semmi légvédelme nincs...), az életben maradást, meg mit tudom én mit. De simán elképzelem ezektől, hogy random adja a jutalmat is...
  • Dewri
    Mostmár lehet fölrakni extra pénzért extra dolgokat, pl az ingyenes alap javítókészlet helyett 22ezerért vagy goldért nagy javítókészletet, ezt tölti újra, ha be van tárazva az auto-resupply. Először én is a lőszert néztem, de ahhoz nem nyúltak.
  • Dewri
    Már törölték a pen nerfet, csak teszt volt, gondolom rájöttek, hogy az érinti a nehéztankokat is. Legalábbis kint a 9.9 tesztszerver és állítólag nincs pen változás...
  • MuldR
    Keresed meghallgattatott. Jon a penetration nerf. Medek szembol nem tudjak majd atutni a heavyket. Azonkivul, HE atalakitas es arty rebalance is lesz. Azt mondtak a heavyk lesznek a csatamezok szarjai.
  • DantesHUN
    Pár nap és mindenki regisztrálhat
  • tutyimutyi2
    jelenleg még csak a prémium idő a közös de az arany meg a free xp nem?
  • Master91
    Nna elhatároztam magam, ki próbálom most már én is.

Elvannak cseszve a balanceok? Melyik az úgy mond op-bb hajó? Azt gyorsan ki húznám és farmolnék vele pénzt meg tanulnék vele.

szerk: most látom még mindig invite code kell hogy lehessen játszani? fuck
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.28. 14:48:41
  • DantesHUN
    Konkrétan: ügye az Arkansas 4-es szintű, 90. ezer kredit(105 ezer bruttó) 54 ezer sebzésre, 3 kill-re.

Neked a New York 105 ezer kerdit, úgy 35-36 k sebzésre?

Hát ez elég érdekes nem? Oké, egy szint különbség van a két hajó között, de akkor is.
  • DantesHUN
    Hát kurva érdekes, hogy ennyit ad...más hajóval ennél több sebzésre, kaptam kevesebbet. Ki érti ezt?

A HE/AP...az meg , én nem értem. Szóval, cirkálóval megyek: HE hol mindent felgyújt és sebez, van hogy semmi nulla. AP...az meg mindig semmi. Ugyanolyan cirkálóra lövök: semmi sebzés.
    De fordítva meg, van hogy 10.ezreket sebez egy AP sortűz. És nem csatahajó vs csatahajó, ugyanolyan kicsi cirkálók egymással szemben.

HE-nél azt észre vettem, érdemes a fedélzetet lőni, akkor nagyobb eséllyel okoz tüzet. De...van amikor 50-szer is belelőhetek a fedélzetbe, semmi.
  • Caliph
    ammunition auto resupply? nem tűnt fel hogy fogyna bámi lőszer is... :D vagy a füstre,javítóra gondol ilyenkor?:D
    mert igy hogy nem fogy az ammo mi alapján számol?:D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.28. 13:43:04
  • seepheeerd
    Ja és érdemes egy pillantást vetni a másik csapat pontjaira is....
  • seepheeerd
    New York, stock. vesztes csata, de a mostanihoz hasonló, szóval:

(elkeserítő a HE/AP hit/dam arány... oké, rombolóra és néha cirkálóra azzal lövök de akkor is wtf????)
  • DantesHUN
    Sőt, lesz ez még több is. Fizess csak. Prém acc+2-3 prém hajó.
  • Avenger93
    Akkor ugye nagyon naív vagyok ha arra számítok hogy majd csökkentik ezeket árakat igaz? Mert az oké hogy én kaptam 2.3 milliót (bár ilyen árak mellett az se tart sokáig), de aki majd most kezdi hamarosan az open bétát a nulláról annak ez nagyon gáz lesz....
  • DantesHUN
    Milyen hajóval, és mennyi sebzésre?
  • seepheeerd
    Mindenesetre fura az, amikor 1 hajót tudsz kilőni az ellenfél csapatából és úgy nyernek... És miért mindig én vagyok a vesztesek között? Még ha tök hülye lennék, akkor is nyerhetne néha a banda a nagy számok törvénye alapján, de nem...

Ebben a mostaniban így alakult a bejövő és a költség, semmi prémium:
  • DantesHUN
    És akkor még ott van az, nagyon nehéz jó kört menni. Egy példa: megyünk hárman két hajó ellen. De egyik csapattárs se segít, valahogy nem is lőnek, hát ez így nem jó. Elmenekülök, pálya másik végébe, ott három csapattárs 2 hajóval szemben. Segítek, így ügye 4-2 ellen..ezek se lőnek valahogy vagy nem tudom mi van, de hirtelen megint egyedül vagyok, mind elsüllyedtek, a ellenséges hajók szinte hp-t se vesztettek. Na innen érdekes nyerni, és sok kreditet szerezni. Pluszban az ügye olyan finomságok, hogy a random faktor naná hogy a másiknak adja be a több sebzés, ő gyújt ki engem, és nem fordítva, stb.
    Tudom, ez elvileg hosszú távon kiegyenlítődik.
    Igen, tudom a WOT-ban is így volt. A csapatjáték teljes hiánya, és a idióta WG faktor. De ezt a két dolgot a WoT-ban is meguntam, hogy nem lehet soha senkire számítani. Vagy hogy tankkal lövök három nullásat, az ugyanolyan típusú ellenfél tankja három max-ot.
    Nem vidít fel, hogy itt is ugyanez van, és ráadásképp, itt többet kéne fizetni, vagy farmolni. Kicsit elszálltak a pénzügyi résszel.
  • DantesHUN
    Nem tudom, és azt hogy számolják: 37k sebzés 75 ezer kredit, 41k sebzés 62. ezer. Mind a kettő vereség volt szóval...a több sebzésre miért kevesebb? Áh, szar fos az egész.
  • seepheeerd
    (emellett fura, hogy több ezüstöt adott a vesztes csatára, kevesebb XP mellett... hogyan számolják ezt?)
  • seepheeerd
    Az így van, egyszer tekintettem rá, akkor valami 7-8000-et láttam, csodálkoztam is... na meg azon is, hogy 5millió körül jártam, amikor megvettem a New Yorkot... Az sztem baromi sok...
  • DantesHUN
    De ez nem a nettó nyereség. Ilyenkor levonások nélkül+minden extrával mutatja az összeget. A nettó ettől jóval kevesebb.
  • seepheeerd
    Hát az tényleg az... én sima hajóval a kapott prémium nappal ilyesmiket kerestem (kicsit lejjebb látod a fotót egy vesztes csatáról):

• seepheeerd
    Ctrl+kijelölöd a megjelenő kurzorral.
  • kabel15
    Mivel lehet elsődleges célpontot adni a légvédelemnek?
  • DantesHUN
    És hát igen, a baj ott van tier 8-től ugrik meg döbbenetesen az árak. Tier 6-os: 1,2 millió. T7-es hajótest: 1.9 millió. T8-as test: 4 millió. T6 és t7 között nincs dupla akkora ugrás, de t8-nál több mint duplája.
  • DantesHUN
    Na úgy körülbelülre, ilyen árakkal, ezer csata! prémium acc. nélkül egy prém hajóval a kredit összefarmolása, a tier X-es USA csatahajó. Ha mondjuk három ágat húzna valaki, cirkáló+hordozó is, akkor az már 3000 csata. Persze nem egészen ennyi, mert ügye XP-t is kell gyűjteni, és a normál ág is hoz valamennyi kredit nyereséget, tier 5-6 környékéig egész biztos pluszos, t 8 felett meg erősen veszteséges lehet, tehát ott meg több kreditet kell farmolni, szóval úgy körülbelülre három ezer csata az kell.
    Mennyi lehet egy csata átlag ideje? 10 perc? Hát úgy egy röpke év kell ennyihez, na.
  • sith7
    Hát ezért találták ki a tier 7 -8 -as prém hajókat ... ismered a szlogent ... " Wot ... játszd ingyen " :-)
  • DantesHUN
    Épp ellenkezőleg. Prém hajó, 37k sebzésre, nettó haszon, prém nélkül 75. ezer kredit. Ez nagyon kevés. Nagyon nagyon sok farm lesz ebből.

És mi van, amikor szerencsétlen kör van, mint a legutóbbi. Két lövéssel intéztek el. 100%-ról Kaptam egy lövést, kigyullad. Javítok, és próbálok kifordulni, újabb lövés, újra kigyullad+kimegy a hajtómű. Hajó megáll, ég, annyi. Hát ez kurva jó.