banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Ez nem egészen így van. Nem vagyok hordozó mániás, továbbra is csatahajókkal mennék legszívesebben,-wipe óta el se jutottam hordozókig- ha játszatóak lennének. De ettől függetlenül, hordozóval nem annyi ,hogy jaj de könnyű a térkép széléről kattintgatni. Jó, az igaz, van hogy így van, de ugyanennyiszer van olyan is, hogy rohadt nehéz. Nagyok sok mindentől függ.
    Mellesleg, csatahajóval eddig se a hordozókkal volt baj. Egy St. Louis ezerszer bosszantóbb. Felgyújt, felgyújt, felgyújt pluszban sebez 10.000-ret, én meg újra se töltöttem még. Vagy a teljesen láthatatlan romboló. Az a kedvencem. 10 km-en belül teljesen nyílt tenger, nem csinál füstöt, de nem látni. A repülőket legalább látni az égen. De egy rombolót hogy nem látni? Mi takarja el, egy hullám? Egy delfin? A levegő? Vagy van valami álcázó technológia, ilyet láttam a Csillagkapuban anno...
    Bár már láttam eltűnő csatahajót is, persze. Többször 10. ezer tonnás hajó csak úgy eltűnik.

Igaz, itt volt például tegnap egy játékos stat-ja, öt kill átlagban? Hordozóval? Hogy a faszba? 5 killhez, kelljen mondjuk 5 támadást csatánként, hol van arra idő? Legtöbbször, 2-3 támadásra van idő, és vége. Igaz, egy támadással is lehet akár két hajót is elsüllyeszteni, de az nehéz, vagy irtó mázli kell hozzá. Ráadásul amcsi hordozókkal ment ennyit, ami azért nehezebb, mert kevesebb osztaguk van egyszerre, mint a japánoknak. Oké, most sok a kezdő játékos. Sok az alacsony szintű hajó, amin légvédelem sincs. Oké, ez a gyerek überprofiistencsászár. Akkor is hogy csinálja?