banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Igen, én is ezt látom. Amint kicsit forró kezd lenni a helyzet, pl van 3 hajó a környéken, már mindenki inkább megfordul. Múltkor azért veszítettünk, mert egy fullos csatahajó nem ment rá a low hp-s ellenfelekre, mert hárman voltak, inkább messziről lődözte őket, de persze azt ki tudták kerülni. Sokan kerülik a harcot, inkább a horizontról próbálnak találni. És a legszebb, hogy segíteni se jönnek oda, mikor én pl 6 ellenfélbe belefutok és szarrá lőnek, egy kurva "csapattárs" se jönne arra, pedig a minimapon látszik, hogy ott vagyok a "vörös sereg" közepén, de nem, ők elvannak a másik sarokban egy kupacban, jó messze, még csak nem is foglalnak addig, míg lekötöm a teljes flottát...

A másik, mikor csatahajóval elmegyek az egyik oldalon, leirtom aki ott van, közben elkezdik foglalni a bázist otthon, van még rombolónk, van cirkálónk, de eszükbe nem jut visszamenni, nekem kell a térkép másik feléről a leglassabb hajóval visszaindulni, ha nem akarom, hogy befoglaljanak. Vicc. Az ilyenek minek játszanak háborús játékot? Menjenek inkább farmozni a facebook-ra...