banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    A St. Louis-al mentem ma 2 brutális kört, az egyikben 193 találat, 1 kill (cirkáló), 56ezer sebzés AP-val nagyrészt csatahajók ellen, a másikban 3 kill (egy romboló, 2 cirkáló), 54ezer sebzés HE lőszerrel. Ebben a körben osztottam egy South Carolinát rendesen, sorozatonként 2ezret kapott... Ez egy beteg hajó, még így agyonbutított sebzéssel is! :)

Jellemző a drága csapatomra, hogy miközben látták, hogy a St. Louissal közvetlen közelről harcolok egy fossá lőtt rombolóval, ami nem sok kárt okoz, ők azért ráküldtek 2 sorozat torpedót, pedig nyilvánvaló volt, hogy én nyerek, tehát nem azért, hogy segítsenek, hanem hogy ellopják a killt. Nem sikerült, mert előbb kilőttem. Viszont ennek köszönhetően történt az, hogy az ellenfél rombolójának 2 torpedótámadását is ki tudtam kerülni, de a saját csapattársam egyik torpedója elkapott, szerencsére túléltem... Idióták.

Ráadásul amíg én birkóztam a rombolóval, a maradék ellenség foglalta a bázist, de ezek inkább rámtorpedóztak, minthogy odamentek volna... Az ilyenekből látszik, hogy ez nem csapatjáték, leszarják a csapatot, egyéniben tolja mindenki, magasabb szinteken ezért válik szinte játszhatatlanná az egész...