22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Addig Diablo :D
  • sith7
    Akkor azt lehet csak az open béta - kor kapjuk meg ?

Mire fel kapták annyi kreditet ???

Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.06.26. 08:46:24
  • Awakening
    Arkansas beta van meg+ 2db 7 skilles kapitány+2300000kredit+3000 free XP.
    A 3db prém hajóm(sims+yubari+gremi) sehol.
  • seepheeerd
    Ki korán kel... :)
  • Awakening
    vannak gondok... a prém hajók sehol, arany sehol...
  • Scharnhorst
    Nekem sikerült belépnem.
    Wipe megvolt, wotos arany nem látszódik.

Kb. 370 CBT-s csatával 5 skilles kapitányt kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.26. 08:42:53
  • seepheeerd
    Updating... 2840MB...
  • sith7
    Tudom, majd ha lesz
    Én 18:00 előtt nem kerülök gépközelbe, azért kérdeztem
  • kabel15
    Jelenleg nincs szerver.
  • sith7
    Akinek megvolt a patch, legyen kedves írja le, mi a helyzet

wipe volt / nem , wot prém napok + arany látszódik - e stb.

• Lokker
    Nah tessék barátok átcsábítani és szakaszban menni akkor 2 cruiserrel és bedaráltok mindenkit. :)
  • kailee
    nekem az izumoval sose sikerül ilyen többnyire mindig vesztek de azzal még 15k-s sebzés is ritkaság nálam criticalba. épp hogy elérem a 6000-ret. pedig kivan fejlesztve kapitánnyal együtt.
  • StrikeFor
    vicces amúgy,hogy a játékosok 90%-a egymás seggében képes csak játszani.....én elmentem D-hez és megújjaztam 3 hajót egyedül :P

ma egyetlen egyszer volt 2 jó arc Cruiseres srác akik felajánlották,hogy fedeznek...végigdaráltuk velük az ellenséget
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.25. 22:26:01
  • Dewri
    Sajnos ez várható volt. És szerintem a csaták bevétele is ennek megfelelően fog változni, az is a felére esik majd vissza minimum az én tippem szerint... Megszűnnek az ilyen 3-400ezer kredites körök...
  • StrikeFor
    i miss u :((((((((((

• StrikeFor
    na megvan a 4 :P támadni!támadni!támadni! :)

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.25. 18:11:25
  • StrikeFor
    és meg is van az eredménye :) 3 kill lett volna ,de leninjázta egy Cruiser

"defended base" mutatja,hogy egyszerűen kizavartam az ellenséget a bázisokról :D

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.25. 17:33:39
  • StrikeFor
    amúgy nem tudom mennyire okos dolog,de az IOWA-val kegyetlenül agresszív módon játszom....úgy fosnak tőle mint a tűztől ezért menekülnek :P és folyamatosan én vagyok jobb lövész pozícióban! ráadásul a masszív frontline-ba való berongyolásommal az ellenfél is szétesik és szétribben ,emiatt a csapatomnak is egyszerűbb a dolga! áááá kurvajó ez IOWA ! csak megy és darál :)
  • StrikeFor
    valaki írja le a CAp barmoknak,hogy szart se kapnak ha 2 perc alatt eltickelik a CAP pontot.......ennyire nem lehetnek agyatlan balfaxok,hogy a valós játék helyett várnak 5 percet,hogy egy 2 perces menetben egyetlen lövés vagy manőver nélkül véget vessenek a meccsnek
  • DantesHUN
    Nagyon jól hangzik. Vagyis hát inkább szarul hangzik...de hát free to play. Vagy inkább fizess rohadt sokat...aztán play.
  • StrikeFor
    hát ez elég szar :S
  • tutyimutyi2
    Gazdasási változások

Az egységesített prémium fiókok első szakaszában a tech tree-ben történő előrehaladás lehetősége összhangba kerül a másik két játékkal. Észre fogjátok venni, hogy növekednek az XP és kredit költségek a hajóknál és moduloknál is (2-3,5x-esére)!!!
  • Dagohun74
    https://www.youtube.com/watch?v=Pk4Ln7cOTXU

Itt egy remek kis WoWs clone. Nem rossz.
  • sith7
    ok, így legyen
  • Pluskast
    Nem abban a topikban olvastam. Kerestem de nem találtam.
  • Jacktor
    Ezt gondolom nem erre a kommentre alapozod...
  • Jacktor
    Nyilván direkt kapunk kis előnyt, hogy az OBT induláskor lehetőleg inkább egymást gyepáljuk már magasabb tierben és ne az újakat kicsiben :)
    Első nap:
    - 10v10 Sims csaták
    - 10v10 Jubari/Gremyashchy csaták
    - és a többiek
  • Pluskast
    Mondom! Jövő hét kedd, azaz június 30. Ennyi előnyt kapnak azok akik részt vettek a zárt bétában.
  • Dewri
    Na de az a kérdés, hogy mikor lesz OBT? Mert ha még hónapokat várnak, akkor az igazi kockák ugyanúgy fölhúzzák magukat tier8+-ra, tehát mit sem ért a mostani wipe...
  • Pluskast
    Nem lesz újabb wipe. 37-es hozzászólást olvasd el.
  • sith7
    Én csak azt szeretném tudni 100 % - ra, hogy ha holnap lesz wipe, akkor utána már nem lesz több wipe ... Semmi kedvem hetente újrakezdeni az egész fejlesztést
  • Jacktor
    Ja ok. Az ott linkelt linken csak egy "szerintem" kommentben írták hogy jövő hétfő/kedd, szóval bármikor lehet.
  • sith7
    20. hsz.

link
  • Jacktor
    Oké, és a link? :D
  • sith7
    Hagyd csak, közben másik fórumon már olvastam
  • Pluskast
    Delutan megprobàlom kikeresni most csak mobilrol írok mert egész nap egy idióta és értelmetlen fejtagitason veszek részt...
  • Jacktor
    K: - Since it won't mark the beginning of OBT, we will get another wipe in a week or two when we will go open?
    Tuccy: - Nope. You will just get a little headstart. It is the same process as when we were coming from CAT to CBT. Of course unless something goes very wrong...
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.25. 12:45:15
  • Jacktor
    0.4.0 release note (magyar)
    Pénteken: 0.4.0 verzióváltás - ez nem az OBT, de lesz wipe!
    Valamikor utána: OBT - nem lesz újabb wipe! (Tuccy admin egy kommentben megerősítette, hogy csak egy lesz)
    Ergo a CBT-sek kapnak kis fejlesztési idő előnyt. Mondjuk ezáltal az újoncok meg esélyt arra, hogy ne 10 CBT-s gyalázza szét őket tier 1-ben.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.25. 12:36:18
  • Plata
    Meglátjuk,bár gondolhatod hogy én sem bánnám ha nem kellene harmadszor is semmiből újra kezdeni.De ezt szoktam meg a WG játékokban.
  • DantesHUN
    Eddig így volt, de mintha valaki mondta volna, most már nem lesz több wipe.