World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Na ez lesz az én játékom. Gondolom nem is nagyon dolgoznak még rajta, wowp-ot hegesztik most.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

PLaci
Éééééés, már le is tiltotta a Wargaming....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Jaj, hogy ezek mekkora lúzerek. Több mint fél év után képesek kiadni egy ilyen semmit.
Inkább a játékról írnának valamit. Majd egy év telt el a bejelentése óta és tulajdonképpen semmit nem lehet tudni.
Na ENNEK a hírnek nagyon örülök!!!!! :)
Eagle16
Valami nagyon kezdetleges alfa már van állítólag...
Majd ha indul a publikus alfa akkor írok róla, mert a WoWP alfa teszterek oda automatikusan bekerülnek majd.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hejj, ha a programozóik meg a designereik csak negyed annyira jók lennének mint a grafikusok....

Amúgy gyanítom hogy a játékból pontosan ennyi (azaz csak a videó) van meg, a nevén kívül.

Eagle16
E3 teaser trailer.
http://www.youtube.com/v/TfiEKRmz-eY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

remélhetõleg itt azért nem úgy fognak manõverezni a hajók mint a battleship filmbe ...:|

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Torzonborz
néha a WoT-nál is ez az érzésem ....mármint hogy csak a marketingesek dolgoztak rajta :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sztem erre még nagyon kell várni... a world of planes is még nagyon-nagyon alfa, sztem ezen a játékon még csak 2 marketinges dolgozott 1 órát amig megirták a bejelentést hogy egyszer majd lesz...

csaba90
sziasztok! tudni valamit a játékról? hogy elkezdték e már készíteni? esetleg melyik században lesz Beta teszt? XD

Csaby

ezer hála!!!!!!
Itt találod.

Sajna mostanában a google sem találja. :(
hello, arrol tud valaki, h oli hajoi oldal megtalalhato-e valahol meg? a freewebes megszunt, es hiaba google abaratom, nem segit.

Koszi!
Nem. Teljesen új képek.

MuldR: Nem linkelem be mert ez WoB topik. A Navy Field topikban már kinn van a link.
Nem az a pár 3d-s kép, amivel már 5 éve etetik a népet?

Még aktív NF-es koromban (ami vagy 4 éve volt) újra meg újta elõkerült ugyanaz a 2-3 kép egy 3Ds NFrõl. Mindíg nyitott vki topikot rá felizgulva, amíg le nem hûtötték a többiek hogy elég régi...

Itt is a link:
subsim

Kb az oldal közepén, "SD EnterNet proudly announces first details of Navy Field 2"

Hol? Link?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Még egyáltalán nem biztos, de elképzelhetõ, hogy lesz konkurenciája a WoB-nek: új Navy Field.

Vannak képek egy új, még csak készülõ Navy Fieldrõl.
PLaci
max populista ál-majakutatokokkultistafanok szerint :)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

De akkor meg lenne 8 napod, mert 21-e lesz a vilag vege.....a majakutatokokkultistafanok szerint :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

PLaci
Amilyen szerencsénk van, meg amilyen ütemben a WoT -ot nyomják, majd 2012.12.13.-án :)

/*valójában nem hiszek az ál-maja baromságban*/

Eagle16
Valamikor jövõre. Még nem tudni pontosan.

Königstigrincs
hmmmmmm nem tudja valaki mikor jön ki ez a játék!?

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

tigrincses
na én már készûltem máris megvettem a Bismarck makkettemet************ remélem jobban megcsinállják ezt mint a tankos verziót*

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Persze, meg lehet lenni subok nélkül is. Csakhogy azok hozzátartoztak az akkori tengeri hadviseléshez, mégha nem is értek el olyan látványos sikereket hadihajók ellen mint szállítóhajók ellen. Meg lehet csinálni õket úgy, hogy nem lesznek kimagaslóan erõsek vagy egyáltalán nem lesznek erõsebbek a többi hajókategóriához képest. Színesítenék a játékot és a taktikát. Meg aztán egyáltalán nem fontos a BB vagy a CV dominacia.

A NF-ben az elsõ idõkban nagyon OP-k voltak a tengeralattjárók. De aztán balancolták õket és a számíukat is korlátozták. Jól beleolvadtak a játékba, sokszor lehetnek csatadöntõek. Fõleg abban a játékmódban amikor zászlós hajót kell védeni/elsüllyeszteni.
Pluskast
Igen bár tegyük, hozzá, hogy a woposoknak van némi tapasztalatuk a repülõgépes játékok terén.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ja igen, van a world of planes meg a world of warplanes.

Bár tegyük hozzá, a WOP-ot is oroszok fejlesztik ;)

Pluskast

Melyik a repülõs versenytárs...

Amúgy, értelmes ember tud mérlegelni, és annyit fizet amennyit szte vmi megér. Valóban, a WG elhúzott a lehúzás irányába (10k meg 12k HUF egy tankért) de nem kötelezõ megvenni. A havi prémium meg sztem simán megéri, ha vérjózsefet lehúzzák miért zavar az? :)

Más: mindenki kritizál, hogy miért nem lesznek subok. Nemtudom játszottatok a NavyFielddel, mint stílusban legközelebbivel. Ott nagyon sokáig nem voltak subok, az emberek mentek a battleshippek meg carrierek irányába. És akkor megjelentek a subok, akik szarrá tudtak szedni egy hosszú hónapok alatt kigrindelt BB5-t is. Na, ott nagyon keveseknek hiányzott a sub, fújtak is miatta eleget.
Szóval: subok nélkül is lehet nagyon jó hajós játékot csinálni. Az érvelés persze hülyeség, de nem ezen áll vagy bukik a játék.

"Istenem, hogy ezek egyáltalában, hogy a francba tudnak játékot csinálni???"

<#nemtudom>

hatalmas lehúzó cég az egész. áldom az eget hogy 1 forintot sem költöttem rá.
azért örülök hogy a repülõs verzióból lesz versenytárs. kéne még egy másik tankos játék és lehet észbe kapnának.

Pluskast
JAAAAJ. Istenem, hogy ezek egyáltalában, hogy a francba tudnak játékot csinálni??? Milyen szar duma ez már??:

"You know and I know and every gamer knows what will happen when players go beyond random battles and begin to put together their own rosters. Everyone will get into a submarine, one poor bastard will get into a boat, the boat will die a horrible death and everyone else will have no one to shoot at. It just makes the game unbalanced, unplayable, and not friendly… If you have a sniper sitting in a tree, killing everyone off, and no one knows where he is, that's not fun. And that's the submarine."

Limitálni kell (ahogy ezt már az artykkal is meg kellett volna régen csinálni a wotban) a tengok számát. oldalanként 1 max 2 és a probléma megoldva. Istenem csak egy picikét kellene gondolkozni, de ezeknek az nem megy. Hülye ruszkik.

örülök, hogy többen arra a következtetésre jutottak (csak más szavakkal) mint én.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tuvok
Ez baromság ! Egy jól felszerelt rombolóval szemben (asdic, hedgehog) egy tengeralattjárónak vajmi kevés esélye van . Egy jól körülvett csatahajót meg jó móka (és KÚRVA nehéz) becserkészni U-boottal ...
A nagy tankokat a kicsik védik meg az artytól, a nagy hajókat meg a kis hajók a tengóktól . Ez így van rendjén . Totál egysíkú lesz, ha csak az ágyúcsövel puffogtatjuk egymást, ráadásul egy Buckley osztályú ladik mégis mit kezd egy Revenge osztályúval ? Elõre látom: szar balance ! SZAR BALANCE ! :DD

Remélem ez nem igaz. Kellenek a subok (még ha nem is komálom õket), fontos taktikai elemek lehetnének.

Ha marad a WoT-hoz hasonló besorolás és match making (ami elég valószínû), akkor azzal, hogy nem lesznek tengeralattjárók a rombolóktól is elvesznek egy szerepkört. (Na meg a játéktól jópár játékost akiket fõleg a subok érdekeltek volna.) Így aztán tényleg nem érnek majd szinte semmit szerencsétlen DD-k. Csak olyan epizód szereplõk lesznek mint a WoT-ban a tier 3-4-es harckocsik.

Esetleg nagyok között lehet majd azt csinálni mint a NF-ben: felszerelhetõek lesznek a rombolók AA lövegekkel vagy gyors DP lövegekkel és repülõkre lövöldöznek. Illetve talán marad a torpedózás.

Ez a snpierkedés mekkora barom egy magyarázat. Attól még nem snpierkedik mert vízfelszín alatti. Ha nagyon akarnák megcsinálhatnák úgy hogy fele, vagy harmad akkora legyen a tengeralattjáró torpedók hatásos hatótávolsága mint mondjuk a romboló lövedékeinek. Máris az az egység lenne a sub, ami gyakorlatilag közelharci. Illetve a nyílttengeri egységek közt messze a leglassabb a tengerlattjáró, épp ezért rombolókkal levadászhatóak lennének.
Caliph
pedig de vártam vna hogy a kicsi gyors patrol boot-al megtorpedózzak egy csatahajót...

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
torpedózással szemben...akkor viszont ebbõl az jön le hogy a kis rombolókon sem lesznek torpedóvetõcsövek..akkor viszont esélye nem lesz:D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
áá,vmit kell hagyni a kiegekre, updatekre is:)

várj, lefordítom magyarra:

nehogy már szegény CV-k (artyk) közelébe tudjon lopakodni egy SS (scout) és veszélybe érezzék magukat, miközben A1-bõl darálják a BB-ket...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tudtam hogy itt ólálkodsz.<#nevetes1>

Torzonborz
hehh most akartam befirkantani Én is :D

úgy látszik vmi csak tanultak WoT-ból.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem lesznek tengeralattjárók.

indok:"akik hajóval küldik, esélytelenek lennének a torpedózással szemben. Nálunk nem lesz sniperkedés."

rohadékok akkor miért nem csinálnak valamit az artistákkal...<#zavart2>

No Submarines

OFF:

Nekem is tökéletesen mûködik a NF már 2,5 éve. Mindkét gépen. De van külön topikja, oda irogassunk ezzel kapcsolatban.
Frissen telepített XP-n, elindítottam a játékot, és csak a fekete képernyõt láttam, ezután ctr+alt+del és folyamat leallitasa, és 3. ra indult el, ezutan ha kibirtam 5 meccset fagyás nélkül, már boldog voltam, ezekkel együtt márciustól augusztusig fizettem rá a premiumot és játszottam 690 órát :)
XPn nekem égegyadta világon semmi bajom nem volt vele.

Irták a fórumon, nagyon memóriaigényes a játék, lehet az FF sok memóriát megevett és nem maradt az NFnek (ezt írták fórumon is)

nem szeretnék rossz benyomást kelteni a játékról, de mar az is muveszet, hogy elinditsd, szvsz win7-en nem érdemes probalkozni xp-n mar konnyebb, de olyan 3. indításra indul, ha fut más is a háttérbe, pl firefox akkor eselytelen

off:
Ha gyorsan hasznalhato hajot szeretnel, nemet CV-re menj, kell 2 AA gunner 1 BO 4 FP meg 2DB, 1 hét alatt felhuzhato 0-rol és akkor a CV-t mar tudod hasznalni localokkal, meg lessz penzed is, szerintem a KM CV-nel nem tudsz gyorsabban hasznalhato hajot szerezni a BB-k azok a bb3-nal kezdodnek, az meg lvl 80, és 2 agat kell huzni, blitzben nem kapsz semmi xp-t fel kell huzni 2 AA gunnert lvl 30-ra felpakolni az emdenre, a 4 FP-t egyutt huzni a felso poziciokban az alsoban meg a 2DB-t cserelgeted,
Officiális fórumon keresgélj. Gyorsan ránéztem egy-két topicra ezügyben, de kb az volt hogy vkinek megy vkinek meg nem.

Semmi konkrét sajnos (én winXPn toltam nagyonrég).

Torzonborz
gondoltam megnéztem ezt a navyizét itt melóhelyen amíg van egy kis idõm....Win7en el sem indult. :( van vmi tipp vagy hagyjam a francba ?

Sajnos nagyon-nagyon elavult grafikájú, és az elején a játékmenet gázos, mert level1-60 hajókat egy csatába rak (hatványozottan kijön a mit csináljak a noobshipemmel a cirkálók meg battleshippek ellen).

Plusz elég sokat kell várni amig egy csatába be tudsz kerülni (emlékeim szerint volt hogy 10-12 percet is vártam, hogy aztán kiderüljön az adott szoba gazdája AFK, és mehettünk keresni új szobát).

A fejlesztõk nyilván tisztában vannak a többi hasonló játék nyújtotta lehetõségekkel.Gondolom tanulmányozzák azért õket.(ha van eszük)
Aztán ha ossze ollóznak belõlük egy saját verziót,akkor akár még jó is lehet.
Majd kiderül...
Rengeteg játék van,amiben vannak marha jó dolgok,de valami mással elszúrják.Soha nem értettem,miért nem lehet,azonos kategóriáju játékok,a játékosok álltal legjobbnak tartott dolgait összeszedni és csinálni belõle egy újat.
Lopás vagy sem,nagyot üthetne.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Azzal a navyfieldel vigyázz elveszi az életed :)