banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kabel15
    Lehet aprítani. Ha amcsi hordozóval megy az ember akkor elég gyilkos vadászokat tudhat a birtokában. Alapvetően +2 gép van 1 egységben és azokat is jóval erősebbnek érzem mint a japánokat. Ha megnézed a legg felső képemet ott látszik hogy leszedtem 22gépet a 4db JAPÁN vadászgépemmel. Pedig nem arra koncentráltam hogy az eget uraljam egyszerűen csak védtem a torpedóvetőket ahol tudtam. Továbbá még az lehet az előnye a gyereknek, hogy mikor csinálta még nem nagyon volt más játékos hordozóval vagy ha be is rakta ellene gondolom 1-2 szinttel kisebb volt. Elég profinak tűnik a gyerek, számok alapján még hihetőnek is tűnne, de hosszú távon nem tudom mennyire tartható. Az meg megint más kérdés mennyire fog a falra mászni ha kikap egy 10 es japán hordozót és a csata kezdete után 3 percel mér nem lesz hajója.

Egyébként nem tudom jelenleg mennyire növekszik szintenként a kapható XP. De 4 es hordozóval ennél az 1600 nál többet nem nagyon lehet össze szedni. Mondjuk talán ha csak csatahajóra mentem volna és nem a csapattársam körül szedegettem volna a cirkálókat több sebzést/találatot vihettem volna be, de szerintem ezen a szinten prémium nélkül ez a max.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.03. 23:05:15