A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4581 Tökéletesen igaz minden amit leírtál, lényegében teljesen ugyanezt látom és ugyanezekért szoktam sírni egy ideje...
Azonban ma felfedeztem egy hatalmas előnyét is ennek a fos rendszernek. Mégpedig azt, hogy az ellenfélre is vonatkozik! Ma mentem egy olyan kört a Tenryu-val, ahol a nyakamba szakadt egy Chester, rögtön mögötte jött egy St. Louis, kicsivel utánuk egy South Carolina. És mind a hármat kinyírtam, életben is maradtam, 2700 hp-val, úgy, hogy a Chesterrel vívott harc közben még egy szigetbe is beragadtam!! Persze a csatahajót erősen bontották mások is közben. De a lényeg, hogy egy ilyen low hp-s, nulla páncélos kis "játékhajó", mint a Tenryu, ki tudott jönni 3 hajóval vívott közelharcból élve! Miért? Mert az újak bénán céloznak+ a szar rendszer miatt ráadásul alig sebeznek+rosszul manővereznek+(isten vagyok...:D)! Pár napja esélyem nem lett volna kijönni ilyen szituációból, még ha a Chestert le is nyomom, a St. Louis egy profi kezében ilyen közelről lazán leölt volna...
A nyitás nagyon jót tett az eredményeknek. A CBT kezdete óta nem láttam ennyi szigetre felakadó/egyhelyben álldogáló idiótát, mint ma. Gyakorlatilag ingyenfragek...:) 3 kill szinte minden körben összejött könnyen. :) Pár napja arról sírtam, hogy a szorzót nem bírom kivenni, mert minden bukta és perceket kell várni. Ma azonnal bedobott minden körben és a csaták bő 70%-át nyertem, elég sokszor életben is maradtam. Egyből meglett a Kawachi, 1000 xp kell a South Carolinához, mert 800-1500 xp-s köröket sikerült futni!