banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Nem tudom most mi a helyzet, de amikor utoljára néztem, ez volt a helyzet. És nem beképzeltem magamnak, volt fent mod, és gyönyörűen mutatta mi a helyzet. Full gold spam volt. A nehéz tankok, aminek a páncéljukból kéne élniük, ezt az előnyt veszítették el. Jön a kis idióta gyökér, fizet egy valag pénzt, hogy siker élménye legyen, tölti a gold-ot, célzás nélkül lövi át a erősen páncélozott tankokat. Korábban a sikerhez meg kellet tanulni gyenge pontokra célozni. A nehéz tank nem elég hogy lassú, és kicsapja az arty, a bokorban leselkedő TD átlövi, még folyamatos aranyesőt is kapott.

Nekem, meg több mint 60% volt nehéz tankokkal, és a kezdet kezdete óta Wot-oztam. Szinte a legelejétől benne voltam. Némi rálátom van rá ,hogy milyen volt, és milyen lett.

És bizony sokkal pénzéhesebbek lettek. a wows gyakorlatilag értelmetlen pénz beleölése nélkül. Régen, a WoT jászható volt pénz nélkül is. De most már ott is az megy, vegyél gold lőszert kreditért. Ja, hogy nincs rá elég kredit? Akkor vegyél prém. fiókot. Meg prém tankot. Havonta kettőt, mert havonta két új prém tankot is beteszünk, amik persze gyakorlatilag mind ugyanolyanok, csak kaptak egy másik skint. Hány tank is került be, ami mind a IS 122-es ágyúját hordja és zsír egyforma? Már követni se tudtam.