A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4519 Hát ez a szerencsétlen Arkansas a világ leglassabb csatahajója úgy látom... Elindulok egy irányba, megyek, elérem a végsebességet nagynehezen, erre feltűnik legalább 6 ellenséges hajó szemben, ebből 2 csatahajó, na mondom, menjünk akkor másfelé. Ja. Elkezdek kanyarodni izomból, ez ennél a hajónál azt jelenti, hogy még megy egy darabig előre, mire észreveszi magát és elkezdi a manővert. Közben a hat hajó derekasan lő végig a teljes fordulón, mialatt én jó ha 2 sorozatot le tudok adni, amik természetesen kb semmit nem sebeznek. A hajó harmad hp-ja hiányzik, mire elfordulok. Akkor kezdjük meg a távolodást. Ezt is olyan serényen végzi nagyjából mint ahogy fordul, tehát míg gyorsulok is lőnek hatan végig, a hp kétharmada hiányzik mostanra és annyit csináltam eddig a csatában, hogy fordultam egyet a hajóval, meg leadtam 3-4 sorozatot. És még szerencsém is volt, mert nem volt hordozó a körben...
Az elején örültem, hogy kapunk egy "unicum" csatahajót szépen álcafestve, bár kicsit zavart a nulla légvédelem. Mostmár annyira nem örülök a hajónak. Bár igazából nem a hajó hibája. Mivel sebzésrendszer gyakorlatilag nincs a játékban, így nem lehet semmivel ellensúlyozni ezt a lassúságot, hiába a "több xp és kredithozam"...