A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4423 Én nem szerettem a rombolót az elején, de aztán rájöttem az X gomb használatára egy oktatóvideóból és a harmadik csatában egyből lett 3 killem, 2 romboló és egy csatahajó, szóval azóta tetszik...:)
Rá kell érezni, mert nagyon kevés a hp és az ágyúja semmit nem ér. Használd az X gombot, az mutatja egy fehér sávban, hogy hova kell célozni torpedóval. Erre a fehér sávra kell rávinni a torpedó zöld sávját és ha elég közel vagy, akkor ezzel a módszerrel garantált a találat. Célszerű egy sziget mellé úgy helyezkedni, hogy a sziget mögül csak a torpedók bukkanjanak elő, de téged ne lássanak. Soha nem szabad megállni/fölakadni! A füstöt se kell orrba-szájba használni, mert ha túl korán bekapcsolod, akkor már tudják, hogy ott lesz egy romboló, ráadásul a saját hajók célzását is nehezíti. És természetesen semmire nem szabad rálőni ágyúval, mert úgyse ér semmit (kis kaliber és kevés cső...), csak észrevesznek miatta...
Meg kell jegyezni mekkora az a táv amikor fölfedeznek (ezt a hajó tulajdonságai közt írja a Portban) és a torpedó hatótávot. Ez a 2 legfontosabb érték ami kell a túléléshez. A cirkálókat jobb elkerülni, mert azok nagyon gyorsan lőnek és nagyon sokat. A csatahajókra érdemes rámenni, de lehetőleg nem az oldaluk felől, aztán megvárni míg rálőnek valakire és akkor betámadni gyorsan. És persze a rombolókat kell vadászni, az a saját súlycsoport. El lehet menni az ellenfél hordozóiért is, de azok általában jó messze hátul nézelődnek, nehéz átvergődni az ellenségen odáig.
Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy. Tegnap az egyik csatában én voltam a csapatunkban az első halott, full hp-ról kitorpedózott egy ilyen idióta és még elnézést se kért...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.30. 23:32:28