banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Hát ez az Arkansas meg van lőve, ha van szemben hordozó. Most mentem egy kört, ahol 2 hordozó tolta rám a torpedókat. Iszonyat lassú ez a hajó, itt tényleg nagyon lesni kell az eget, mert az utolsó pillanatban esély nincs megmozdulni vele... Így is bekaptam egy torpedót, de már jó előre elkezdtem a fordulást... És semmi légvédelme nincs.

A csapat meg... Szakasszal mentünk, rámentünk a bázisra 2 Arkansas-al, mert minket a bal sarokhoz tett a játék, ezzel a hajóval meg az életben nem értünk volna át a jobb oldalra... Persze szétszedtek, az ellenfél 4 rombolója egyszerre torpedózott+egy Arkansas is lőtt, volt esélyünk ketten... Néztem a térképet, a mieink ellenfél nélkül egy kupacban a jobb fölső sarokban, az egy szem bázistól a legmesszebb... Vicc. És ez nem MM, ez csapat... Ilyen retardáltakkal nem lehet nyerni. Nem is értem minek játszanak csatahajós játékot, mikor sarokban üldögélni bármilyen más játékban is lehet... Ez a legnagyobb probléma. Az hogy fos a sebzés, az egy dolog, mert ha 5-en lőnénk valamire, akkor a fos sebzés is lenyomná előbb utóbb, de mivel hagynak egyedül megdögleni, így bukta. És nem fogok a "csapattal" menni, mert nem követek idiótákat, mivel én harcolni megyek be, nem üldögélni meg menekülni...