A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #4270 12k csatám van WoT-ban és nincs 10-es tankom. Van egy kilences, rengeteg nyolcas. Minden nemzetbe bele kezdtem, bár angolba hanyagoltam a td-t, arty-t, a franciába a spotteren kivül minden mást és az amcsiban a medet, illetve a németeknél csak mostanában kezdtem bele a második td ágba. Meg én elég sokat nyomtam alacsony tier-be, mivel nagyon gyakori hiba a techtree rush, én is láttam már nem egy 1000 csatás tier 9-es, 200 effis tankot, aki se a tankot, se a pályát, se a játék mechanikáját nem ismerte (nyilván ezért is volt 200 effije)
Igazából nem értem én se hogy miért van mindenki ledöbbenve a top tier árakon. A tier 10 azért olyan nehezen elérhető, hogy a sok lóf@szjózska ne rohangálhasson tizes járgányokkal (most mindegy hogy tank, repcsi vagy hajó) És sajnos ehhez képest még mindig rengeteg piroska an magas tierben, mert a gyökerek sajnos kitartóak. Szintén csak viszonyitás miatt, ha jól rémlik, a repcsisben tier 7-es géphez új fegyvert venni olyan 70-80 rugó körül lehet, és van amelyiken két fedélzeti fegyvert is lehet fejleszteni-venni, vagy még többet. És ez még csak teir 7. És ott nem keresel csatánként 70 rugót. Arról nem is beszélve hogy itt a botok elleni harcért is ad xp-t meg creditet. És végül... valaki mondta hogy indulásra kapott 3 millát, az új belépők viszont nulláról fognak indulni. Nos, had jegyezzem meg, a 3 millió nagyobbik részét a profil szintlépésnél kapott reward adja ki, amit kezdő játékos elvileg ugyanúgy meg fog kapni mint mi. Vagyis alsó hangon is kb 3 nap lemaradása van egy kezdőnek hozzánk képest.