A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4265 Nekem nem az MM volt ma a problémám. Tier2 hajókkal simán adja a tier2 ellenfeleket, pár darab tier3 hajóval, ami csak +1. És ennek ellenére volt fos az összes kör! Ha szinte tök egyforma hajókkal is ledózerolnak, azt már nem lehet az MM-re fogni, mint mikor +2 tier miatt alapból esélytelen a kör. Amikor én vagyok a listában a top hajó és szinte sebzés nélkül lemészárolnak, miközben a szemben levő csapat fele egyel kisebb tier?? Ez mi?
A gyanús az egészben az, hogy 10ből 8x a saját csapatom teljesen agyhalott idiótákból áll! Ez nem MM, de biztos, hogy nem normális összeállítás, mert nem létezik, hogy MINDIG nálam vannak a hülyék!! Szemből tudnak menni foglalni, szemből tudnak együtt mozogni, szemből el tudnak találni mindenkit, nálunk meg semmi, csak ücsörögnek, menekülnek, mellélőnek, belemennek egy szigetbe, stb. Olyan emberek, akik már hónapok óta tolják a hajós játékkal, akik már tartottak valahol a wipe előtt így játszanak??? És MINDIG nálam?? Na ez a nagyon érdekes...
Egyébként újra működik az AIM Assist? Mert ma volt megint pár érdekesség, menekülés közben, távolodva, cikázva, az ellenfélre merőlegesen olyan szépen kaptam be tőle minden sorozatot, ahogy illik... Ez vagy aimbot, vagy a már említett szemben mindig pro játékos, vagy szimplán a wg féle "nálunk nem léteznek direkt berakott botok" eset...