banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Egyszerű példa: St. Luis: 21k az átlagsebzésem.

kawachi, S. Carolina, 9 ezer. Ezek egy szinten vannak. Hogy lehet ennyivel kevesebb a csatahajó sebzése?! Ez rémesen elvan baszva,

De lehetne mondani teljes joggal, béna vagyok csatahajókkal. Hm. délután, könnyedén mentem az Arizona-val 54k-s kört. Igaz csatahajó vs csatahajó volt. Ha ilyen van, az esetek 2/3-ában simán leverem a velem egyszintű másik csatahajót. Szóval, na. Ezzel szemben, a több szinttel kisebb cirkáló ellen esélyem sincs.

Én azt várnám el, egyenlő esélyek legyenek. Vagy közel egyenlőek. De nem. Iszonyat szívás mind a két 3-as csatahajó. Nem sebeznek, gyengék, szarok, és kicsi a lőtáv. Ez is milyen baromság már?
    Kawachi 8 km
    St. Louis: 10 km. Azaz, a sokkal gyorsabban töltő cirkáló annélkül lövi szét a csatahajót, hogy az vissza tudna lőni!!!!! Orbitális faszság.
    Basszus, St. Louis-al párbajoztam egy csatahajóval, és ötször gyújtottam fel...ennyivel erősebb a cirkáló.

Az kéne, hogy a csatahajók, ne legyenek ennyire gyúlékonyak, illetve tudjanak tisztességeset sebezni egy cirkálóba, és a lőtáv legyen kicsit nagyobb a velük egy szinten lévő cirkálóknál. Csak egy kicsit legalább. Mondjuk Kawachi: 12 km. Így használhatóbb lenne.

És tényleg ha csatahajó vs csatahajó van, semmi gond. Csak ha cirkáló jön, a HE-ket nem lehet lepattintani, mindig felgyújt, bezzeg a cirkálóra se a AP nem hat-amit még megértek, de a JHE-se?! Legjobb esetben sebez 2000 körül. Ami iszonyat kevés, a 30 másodperces újratöltésnél.
    Csak számoljunk, én sebzek belé 2000, újra töltök ennyi idő alatt kigyújt, és belém ver több mint 2000-ret, majd ezt mégegyszer. Egy Kawachi legalább egy 5000-est vágjon bele egy St. Lous-ba, ha rendesen eltalálja. Nem 2000-ret, vagy amikor egyenesen nullát. Az milyen isteni, nulla...fél perc malmozás...lángolunk...töltünk...