banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Ez egy használatlan szar. Én voltam a hülye, hogy pénzt basztam el rá. Fos. És ezt nem lehet megmagyarázni, hogy így meg úgy meg izé, egyszerűen szar. Én csatahajóval akartam enni, de nem lehet. Élvezhetetlen. Totálisan el van baszva. Mi a abban a jó, hogy jön egy kis cirkáló, és felgyújt. Eloltom. Következő lövésével ismét felgyújt. Majd újra. Majd újra. Én meg őt nem tudom sebezni. Semmivel. Se AP se HE. Oké, én meg értem, és elfogadom ,hogy az AP kicsi célpontokra nem jó. De HE se? Akkor mivel? Nincs többféle lőszer. És ez két nap múlva vagy mikor, Open Beta lesz, nem lehet már azzal elintézni, hát még teszt fázis, még fejlesztik.

Ilyenek vannak, Kawachi-val előttem, felakadt egy kis nyomorék cirkáló egy szigetre. Még csak nem is mozgott. Rám lő, azonnal kigyújt. Eloltom. Rálövök, HE-vel, mert az AP max 800-at sebez bele. Mi történik? Semmi. Újra. Semmi. Újra, semmi. Aztán még kétszer kigyújtott, és vége. Hiába lőttem bármivel, AP-vel, HE-vel is, annyira keveset sebzett, hogy az valami röhej.

És basszus, ugyanezekkel a hajókkal, a wipe előtt sokkal jobb statisztikám volt, legalább kétszer ennyi volt az átlagsebzés. Sőt, több most 9 ezer az átlag sebzés, korábban az átlagsebzésem, ezekkel a hajókkal 20 ezer felett volt. 9 és 20 között kicsit nagy a különbség. Pedig már akkor is szarul adta sebzést, de most még szarabb lett.

És még azt se várom ,hogy egy csatahajó legyőzhetetlen legyen. De legalább használható legyen. Ha egy komplett sortűz talál sebezzen. És ne gyulladjak már ki, minden tetves lövésre. Hát mi van, a hajók fedélzetét valami extra gyúlékony anyaggal kenték le, vagy mi a tököm?
    Meg 8 km-es lőtáv...Kawachi...8 km. A tőle kisebb szintű cirkálók úgy lövik szét , hogy vissza se tud lőni, mert nagyobb a lőtávjuk. Hát ez normális dolog?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.28. 20:13:22