A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4228 A Chesternek a nevéből adódik, hogy ki van vele cseszve? Legalább 6 kör kellett, mire kijött vele a szorzó, mindent bebukott addig, míg a többi hajóval 2-3 meccsből már megvolt a győzelem, pedig ugyanúgy tier2 szintek... De azért mentem vele egy 4 killes kört, természetesen bukta volt az is... A videóban gyönyörűen látszik, hogy folyamatosan párszázas sebzéseket adnak a HE sorozataim úgy rombolók, mint cirkálók ellen, alig van modulsebzés, felgyújtani talán 1 hajót tudtam. Iszonyatosan el van rontva az egész sebzésrendszer úgy ahogy van!!
Továbbra is képtelen vagyok felfogni, hogy ez a sok gyökér aki bent van, már nem nulla kezdő, hanem "tapasztalt" CBT játékos. Félelmetes, hogy mi megy. Ütköznek, nem tudnak célozni, semmi csapatjáték, ha az egyetlen bázis a térkép közepe felé van, akkor ez a csürhe egy kupacban tobzódik a térkép jobb fölső sarkában, miközben 4 ellenfél foglal... De tényleg, hogy a bánatba lehetnek ennyire idióták?????? És még mindig kettes szinten szopok, mert nem tudok összeszedni szaros 2400 xp-t, akkora fos körök mennek... Nagynehezen összejött amcsikkal a St. Louis, de azzal is a legelső kör durva vereség volt úgy, hogy top hajó voltam a listán, teljesen egyenlő leosztású tier3-tier2 ellenfelek jöttek és szinte veszteség nélkül elpicsázták a csapatot!!!! Miért? Hogyan?? Kettes-hármas szinten?????
Egyébként nálam néha még mindig van némi hanghiba játék közben, kicsit recsegős időnként, pedig az új verzióban volt hang optimalizálás is, azt mondták. Egyéni probléma, vagy másnál is van? A replay visszanézéskor különösen zavaróan szaggat a hang...