22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Sendrov #3622 Szerintem is nagy probléma a játékban a másodlagos tüzérség kis lőtávja és így korlátozott haszna. Én a valós értékhez közeli lőtávot adnék nekik, de hogy a rombolóknak is legyen esélyük megszüntetném az automata tűznyitást. Csak akkor lőne a másodlagos tüzérség, ha én célt adok neki. Légvédelemnél persze megtartanám az automata tűznyitást.
Szent Istvános példád rendben van, de annyival kiegészíteném, hogy 2 db torpedó robbantott bele léket és nagy valószínűséggel további kettő is eltalálta, de ezek nem robbantak. A roncs állapotát felmérő magyar és horvát búvárok találták meg a korábban ismeretlen sérüléseket, amelyekből az egyiket a középső két lék előtt a másikat pedig a lékek mögött, a tat irányába fedeztek fel. A sérülésekről készült képeken jól látható az a hely, ahol a torpedó megütötte, beszakította a külső héjalást, majd detonálás nélkül végigszántotta, horpasztotta a hajó oldalát. Egyébként a Szent István süllyedését okozó két felrobbant torpedó igen mélyen, az övpáncél alatt szakította át a hajó oldalát. Ha csak egy méterrel is feljebb csapódnak be, akkor a 280mm-es övpáncél felfogta volna a robbanás erejének nagy részét és valószínű a hajó sem süllyedt volna el. De mint tudjuk, a történelemben nincs olyan, hogy "mi lett volna ha" :) -
ikarus44 #3621 És ezután, meg a WG berakná a rakétás rombolókat.
És igen a Missouri Iowa osztályú volt.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.03. 15:59:29 -
Plata #3620 Kár hogy a Missouri nincs benne a játékban,bár asszem az Iowa osztályú csatahajó volt.
Nem lenne rossz betennék úgy ahogy az Úszó erőd filmben.
Tomahawk meg Harpoon rakétákkal,na meg Phalanx gépágyúval a repülők ellen. -
#3619 A Tirpitzen tudtommal volt. -
DantesHUN #3618 Ja a korai csatahajókon volt, de épp ezért nem volt értelme, nagy távolságból lőttek egymásra, felesleges volt rajtuk. -
Plata #3617 Nem nagyon értek a csatahajókhoz,de gondolom a legtöbbön csak volt pár torpedó.Csak hát a csatahajók igazán nagy távolságról hatékonyak,így a torpedó max destrok ellen lenne jó,azok meg úgyis kikerülik.Vagy esetleg merészebb cruiserek ellen. -
#3616 Engem sem a hordozók zavarnak, sőt! Legyenek csak benne! Amúgy szerintem az lenne a legjobb ha azok a csatahajók amiken eredetileg is volt torpedó betennék, így probléma megoldva -
Plata #3615 WoT-ban is ment a sírás az artyk miatt,és kb 2-3 év után nerfelték is őket.
Gondolom kb itt is majd annyi idő mire valamit csinálnak.
Bár engem sosem zavartak az artyk,de a carrierek sem. -
DantesHUN #3614 Igen de a WG fejlesztői...nem nagyon érdekli őket. -
Plata #3613 Én már is panaszkodok,mert az amerikai hajókat szeretem,de azok vér szarok a japánhoz képest,fele annyi idő alatt tölt a torpedója,fele akkora távolságra tud lőni,és az ágyúi viccnek sem jók.Nagyon gyorsan betölt az ágyúja de ha kétszáz sortüzet is nyomok bele egy cirkálóba akkor is max viszketni fog neki a lövés helye. -
Dagohun74 #3612 Nos amíg béta a játék addig kellene ilyen dolgokkal próbálkozni, nem pedig mikor már kijön. És belőni a játékot. -
DantesHUN #3611 Hát, azért a Szent Istvánt is egy motorcsónaknál nem sokkal nagyobb olasz hajó süllyesztette el, egy torpedóval. A Barham-et meg egy tengeralattjáró, például, szóval még örüljünk hogy nincs tengeralattjáró. Meg akna sincs, mert Audacious-t meg egy akna süllyesztette el.
Persze, igaz a rombolók lehetnének érzékenyebbek egy csatahajó sortüzére,(most érdemes HE-t lőni, azért ha talál, eléggé sérül a romboló) illetve, egy romboló nem tud csak úgy megközelíteni egy csatahajót, mert a másodlagos tüzérségnek kéne távoltartnia, de a másodlagos tüzérség lőtávja és sebzése is túl kicsi. Ha azt növelnék, az lenne nagy előny, de ezt nem fogják. -
DantesHUN #3610 Persze, és tőlem lehetne is így, nem bánnám, csak ha így lenne, akkor meg a rombolósok panaszkodnának. -
#3609 -
#3608 Nézd a rombolók amúgy sem azért voltak a világháborúk alatt, hogy a csatahajókat vadásszák le, hanem, hogy konvoj kíséretet nyújtsanak. Ha pedig pusztán a játékot nézem akkor a rombolók a "könnyű súly" ahogy a wot-ban a könnyű harckocsik. Ha meg ez nem megy akkor legalább legyen baromira sérülékeny a csatahajó lövedékeivel szemben. Az is vicc, hogy 3-4 406 milliméteres lövedék becsapódásától lesz egy 2-3 ezres sérülése. Egy ilyen találattól a való életben ketté szakadna. -
Dagohun74 #3607 Én csak példát mondtam lehessen 2-3x tölteni a torpedókat ez már balanszolási kérdés. A nagy csatahajóknak is úgy kell belőni tornyonként x mennyiség. És hajrá lehet taktikázni nem csak lőni a vakvilágba. -
Dagohun74 #3606 A repülőkre értettem hogy elfogynak. -
DantesHUN #3605 Korlátozni is fogják, ott van a fül a játékban, hogy lőszer meg mittudom én mi, csak nincs bekapcsolva jelenleg. Bár, azt nem mondták egyértelműen ,hogy ez a rombolók torpedó készletét is érintené. Meg, ha csak egy-vayg két adag torpedójuk lehetne, az nem sokat ér. Én bánnám, amúgy se érdekelnek a rombolók, de sok játékost igen, és nekik meg az lenne bajuk ,hogy így a rombolójuk túl gyenge. -
#3604 Azok sem teljesen végesek hiszen visszamennek feltölteni magukat és újra ledobhatják. Elfogyni csak akkor fogy el a hordozó "lőszere" ha lelövik az összes gépét. De igen az elvvel egyetértek teljesen. Legyen korlátozott lőszer és torpedó mennyiség. -
DantesHUN #3603 Mert durvább mint egy hordozó, vagy egy romboló a torpedóival. 3-4 sortüzet lead, amíg egy csatahajó egyet. Két Cleavland egy perc leforgása alatt, bármely csatahajót szétlövi amivel találkozhat mondjuk úgy 12-14 km-ről. Ezt mikor csinálja utána bármi?
Tudom nekem is volt, és legjobb hajónak tartom. -
Dagohun74 #3602 De ezt is kellett volna tenni már a legelején. Nem is értem a hajók lőhetnek bármennyit a torpedók is non stop, de repülők azok végesek. -
#3601 Ötletnek nem rossz a korlátozott számú torpedó, bár akkor a többi hajó osztály lőszerkészletét is be kellene korlátozni az igazságosság jegyében. Én támogatnám. -
#3600 Helyesbítek, a Pensacola a legnagyobb amcsi cirkálóm:) -
Dagohun74 #3599 A probléma nem a torpedók mennyisége amit kilőnek hanem hogy nincs korlát, annyit lősz amennyit nem sajnálsz.Ne félj ha az lenne hogy csak 1 adag a csőben és egy reloadni mennyiség lenne kétszer is meggondolná mikor hova és mennyit. De amíg ez nincs addig mehet a vásári céllövölde. -
#3598 Igen ismerem, használom is, jelenleg ez a legnagyobb hajóm az amcsi cirkálóknál. De most miért hoztad fel példaként a hozzászólásomra válaszként? Tényleg csak kérdezem mert nem értem. -
DantesHUN #3597 Hm. Egy szó: Cleveland. Egy deka torpedó nincs rajta. Láttad már mire képes? Inkább egy rakás torpedó, mint egy Cleveland lőtávolságban. -
DantesHUN #3596 Abban igazad van, hogy nagyon bosszantó, hogy a rombolókat nem látni, és ez nagy probléma. Teljesen így van, de...azt akkor se értem, látod hogy jön egy rakat torpedó, és továbbra is az irányukba hajózol...ellopták a kormánylapátot, vagy mi van?
Rombolóval ne hajózz párhuzamosan. Amúgy van ennél durvább képem is, ez ahhoz képest semmi. -
Plata #3595 Az a jó japcsikat könnyű lelőni,bár igaz ha sokan jönnek cumi van,de szigettel ezt is meg lehet oldani,de nyílt tengeren nem.Még mindig van olyan balfék akit meg lehet szívatni egy kis szigettel,és a szigetre dobj a torpedókat.
Cirkálóval azt hiszem a legtöbb lelőtt repülőgép 49 volt egy csatában.Szerencsére nem engem abajgattak,hanem csatahajókat,de én meg aprítottam őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.03. 09:51:19 -
#3594 Nyilván persze ki lehet azt is ha egy vs egyben mész vele mert eleve tudod, hogy nem mész vele párhuzamosan (ahogy alapból nem teszed ezt egy rombolóval sem) és ha szembe hajózol vele akkor elég nagy az esélyed, hogy kikerülöd és egyáltalában nem vagy csak 1-2 torpedót nyelsz be. De amikor szimultán 4-5 torpedó bombázó plusz bombázó és még romboló is jön akkor esélyed sincs, pláne magas tierben. Bár ez is nemzet függő mert az amcsi hordozóknál a gép mennyiség elfogadható (bár az Essex már elég kemény). Na de a japóknál! Áááá iszonyat. Inkább találjanak ki valami mást nekik amiben jók. -
Plata #3593 Japcsi destro rosszabb mint 3 hordozó.Gyorsan tölt a torpedójuk,messzire tud vele lőni,majdnem duplája mint az amerikai.Bár már kitakamit is sikerült megszívatni,és hiába nyomta rám a torpedó tömeget sikerült kimanőverezni,és telibe nyomni.Kitakami azt hiszem 40 torpedót tud kilőni. -
StrikeFor #3592 na igen! végre egy felnőtt értelmes hozzászólás...........aki nem látja ,hogy ez mekkora játékromboló dolog azzal komoly bajok vannak....és nem a játék élvezetéért játszik,hanem a scoretable-ért............legyenek torpedók nem az a baj,de az egész rendszerre egy rohadt nagy reform ráférne.........milyen baromság az, ahogy illusztráltam,hogy 20-30 !!! torpedót ki lehet lőni minden megerőltetés nélkül egyetlen ellenséges hajóra!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.03. 09:34:56 -
#3591 Én már egy ideje rájöttem, hogy ez a játék a torpedózásról szól. Véleményem szerint ez már most akkora probléma mint a WOT-ban az ágyúzás. A kitakami is egy akkora "cheater" hajó. Fossa magából a torpedókat. Tegnap volt egy csatám ahol a másik oldalon 2 Hiryu volt. Csapatba mentünk volt légvédelem de kb annyit ért mint halottnak a csók. Őrület volt, hogy micsoda iszonyat mennyiségű torpedót dobott le annak a két hordozóhajónak a repülőgépei. Ezt az egész rendszert nagyon meg kellene változtatni mert csatahajóval egyre rosszabb a játék. Főleg minél magasabb tierben játszol annál több torpedóval találkozol.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.03. 09:22:19 -
kissssss #3590 60 új hsz.....
kijött új frissítés vagy csak a szokásos? -
Plata #3589 Bár az amerikai hordozókon kb fele annyi repülő raj van mint a japánon,de az amerikai repülők jobbak légi harcban,T7-es hordozómon 1 torpedó 3 bombázó van,japán T7 anyahajók ráküldték a vadászaikat a haza térő gépeimre és négy osztag vadászt lőttek le a repülőim igen kicsi veszteséggel.Mostanában kevesebbet játszottam mert nyár van és nincs sok időm,de nemsokára eléri a kapitányom azt a skillt amitől +2 raj lehet a hordozóján. -
bendsara #3588 - Amennyiben Te nem láttál Dantes viselkedésében, írásaiban semmi kivetnivalót, akkor nincs miről beszélnünk..... Nem gondolom, hogy Dantest meg kellene védeni. Azt sem értem, hogy neked minek kell beleszólnod. Tudtommal nem neked írtam. Akkor ki generálja a vitát? Teszem fel a kérdést.
- Nem én kezdtem el minősíthetetlen stílusban írogatni.( "kibaszott hülyék" és sorolhatnám, amivel fórumtársait illette). Amennyiben a való életben is így viselkedik, akkor nem sokra juthat....
- Én nem vitát szeretnénk kirobbantani. Valós javításra szoruló problémáról (jelzem bétáról van szó. csak elmondhatjuk, hogy szerintünk mi nem jó) volt szó a hozzászólásokban. Igazából egy ember, Dantes akar mindenkit meggyőzni az ellenkezőjéről. Levezetve, hogy mi vagyunk a hülyék. Utána pedig megsértődik, hogy az ideáját más nem fogadja el és elkezd mindenkit gusztustalan módon gyalázni. Őt (Dantest) még az egyértelmű screenshotok, a videók és a rengeteg fórum hozzászólás sem tántorítja el. Ez nem baj, csak ne akarjon meggyőzni az embereket és teleírni vele a topicot.
Ha Dantes nem lenne itt akkor is elmondanám/elmondtam volna a véleményemet, hogy milyen problémát látok a játékban, csak éppen akkor nem kapnék/nánk idióta demagóg válaszokat, ami csak szítja a tüzet és amire semmi szükség.
- Semmi közöm, ,nincs Boomillerhez.
-
Plata #3587 Japánon sok,amerikain 3-4.
De kapitány fejlesztésével ez több is lehet,ha fejleszted a kapitány skilljeit lehet még több raj a hajódon. -
Plata #3586 Ahogy elnézem amit írsz az pont rád illik.
Dantes viselkedésében nem láttam semmi kivetnivalót,de ti csak azért jöttök hogy szándékosan vitát robbantsatok ki.
Nem lepődnék meg ha kiderülne boomiller altjai vagytok,vagy cimborái.
Csak azért jár fel ő is hogy veszekedést szítson. -
StrikeFor #3585 -
StrikeFor #3584 kajak kurvára semmi értelme,hogy láthatatlan hajók szarrá torpedózzák az egész meccset.............
28db!!!! kilőtt torpedó.......elmennek a 'csába ezzel
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.02. 23:43:11 -
bendsara #3583 Én nem sírtam eddig, most sem azt teszem.