banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    És akkor még ott van az, nagyon nehéz jó kört menni. Egy példa: megyünk hárman két hajó ellen. De egyik csapattárs se segít, valahogy nem is lőnek, hát ez így nem jó. Elmenekülök, pálya másik végébe, ott három csapattárs 2 hajóval szemben. Segítek, így ügye 4-2 ellen..ezek se lőnek valahogy vagy nem tudom mi van, de hirtelen megint egyedül vagyok, mind elsüllyedtek, a ellenséges hajók szinte hp-t se vesztettek. Na innen érdekes nyerni, és sok kreditet szerezni. Pluszban az ügye olyan finomságok, hogy a random faktor naná hogy a másiknak adja be a több sebzés, ő gyújt ki engem, és nem fordítva, stb.
    Tudom, ez elvileg hosszú távon kiegyenlítődik.
    Igen, tudom a WOT-ban is így volt. A csapatjáték teljes hiánya, és a idióta WG faktor. De ezt a két dolgot a WoT-ban is meguntam, hogy nem lehet soha senkire számítani. Vagy hogy tankkal lövök három nullásat, az ugyanolyan típusú ellenfél tankja három max-ot.
    Nem vidít fel, hogy itt is ugyanez van, és ráadásképp, itt többet kéne fizetni, vagy farmolni. Kicsit elszálltak a pénzügyi résszel.