banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Némi szünet után megint játszottam egy kicsit.
    New-Yorkkal megyek, start után 3 torpedó raj és 2 bombázó raj. Foroghattam én torpedó ledobás előtt akár egy évvel is, amerre csak akartam...minden irányból jött az áldás. HP-m több mint a fele szevasz. Aztán láthatáron kívülről, vagy a világűrből nagy kaliberű sorozat telibe ver. HP-ből alig maradt valami. Nyomom visszatöltést, de az csak egy vékonyka vonásnyit ad hozzá. Fene sem érti, máskor azért a HP visszatöltés többet ad.
    Megjelenik egy Yubari és a kis meggymag köpőjével néhány sorozat HE-vel elsüllyeszt. Persze közben én meg egy teljes AP sorozattal derékba lövöm és csak -3000-ret sebzek rajta (Pont AP volt töltve és nem volt időm áttölteni HE-re). Fasza! Csak egyetlen 1 ellenféllel találkoztam és a New-York máris korallzátony. Csatahajó kuka.
    A kikötőben átülök az Aoba cirkálóra. Erre a nyomorult MM berak az X pályára, ahol mindig bukok.
    De most nem! Egy csapattárs Baltimore cirkálóval pálya szélén kerülünk nagyot. Szépen hátba kerültük az ellenfél csatahajóit, és egyesével 3 db-ot is elsüllyesztünk ugyanazzal a taktikával: sziget mögül Aobával közelről szűk sávban elengedett torpedókkal megtorpedózva, majd a két cirkálóval a csatahajó körül forogva folyamatos HE sorozatokkal a maradék HP-jét lefaragva elsüllyesztve. Ráadásul az egyik csatahajó Tier IX-es volt!
    Komolyan mondom ez volt az első eset, hogy idegen csapattárssal ilyen jól össze tudtam dolgozni (pl. torpedóvetés előtt lassított és előre engedett, vagy ha én jobbra kerültem az ellent, akkor ő balra, hogy két tűz közé vegyük stb.). Ráadásul ez volt az első eset, hogy nyertem az X pályán.
    Szóval aszem maradok a cirkálóknál. Jelen verzióban az a legjobb.