banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Nekem 1x volt csak olyan, hogy csatahajóval a térkép szélének közepére spawnolt be a játék, messze a többiek elé. Ráadásul valószínű némi késéssel. Bejött a kép, sebességem még 0 csomó, és az első amit látok, hogy 3 irányból ívelnek felém a lövedékek. Nagy része persze be is talált. HP-m 1/3-a oda. Gázt adok lassan gyorsulni kezdek, de ellenfeleket nem látok, így lőni sem tudok mire. Kis idő múlva a semmiből 3 felől megint jön az áldás. Jobbra kitérni nem tudok, mert ott a map széle, de látom, hogy az egyik sorozat elém, a másik meg a bal oldalamon fog becsapódni. Bele fordultam a bal oldaliba, hátha az a kisebbik rossz. Nem az volt. Alig maradt HP-m.
    Szóval ott voltam a játék elején ronccsá lőtt csatahajóval úgy, hogy még egyetlen 1 ellenfelet sem láttam.
    Az i-re feltéve a pontot befutott fölém egy japcsi torpedóvető raj, ami 3 irányból rám dobta az áldást. Valami hihetetlen módon sikerült úgy cikk-cakkolnom, hogy csak egyetlen torpedó talált el. Még ezt is túl éltem egy lehelletnyi HP-vel, de aztán valahonnan jött egy gránát és végem volt.
    Süllyedés után bent maradtam még nézelődni. 3 láthatatlan ellenfelem mindegyike csatahajó volt. Közölük kettő 1 tierrel magasabb, mint én.
    Nem ez volt a legjobb köröm.
    Kiléptem és nyugtató terápia jelleggel bontottam egy sört. :)