banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nekem a játék valamiért 1-1,5 perc késéssel tölt be. Ez azt jelenti, hogy már ennyi lement a csatából, mire engem is betölt. Múlt héten volt egy csatám, ahová úgy töltött be, hogy a rombolómat felszedte egy cirkáló (a hajóm orra beleakadt az oldalába) és a csávó semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy esetleg valahol szándékozna letenni. Mondanom sem kell, a hajóm folyamatosan sebződött. Mivel a betöltésig mozdulni sem tudtam, kénytelen voltam feltételezni hogy a csávó annyira retardált, hogy nem képes kikerülni egy álló hajót. Ezen kicsit felhúztam magam, igy amikor az ellenfél tűzvonalba ért, azért is ráfordultam. Ha már eddig nem zavarta hogy engem sebez, akkor öljön is meg. És mivel a hülyék nem járnak egyedül, a srác egy hármas szakasz tagja volt. A cirkáló tett egy háromnegyed fordulatot. Mivel igy sem tudott lerázni, a társa aki egy csatahajóval volt, leadott rám egy sorozatot. Nah ekkor végleg elszakadt a cérna, kapott tőlem egy torpedó sorozatot, ő azért sűlyedt el, mert elöntötte a viz, én meg szépen leégtem. És persze utána nekiállt osztani az észt cseten, hogy mekkora noob vagyok. Jah, az vagyok, mert úgy kezdi valaki a csatát hogy rögtön lesebez, aztán meg a k*csög társ még engem lő ki.